Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Általános kuponfeltételek

Az utalvány nem átruházható, és csak az ABOUT YOU oldalon történő megrendelésekhez használható. Az utalvány automatikusan felhasználásra kerül, ha az utalvány kódja meg van adva és aktiválva van a megrendelés leadásakor. A minimális rendelési érték 18.000 Ft, kivéve, ha az adott promóciós vagy reklámanyagban ettől eltérő minimális rendelési érték van feltüntetve.

Visszaküldés esetén az utalvány lejár, mert egyszer már felhasználásra került a vásárláshoz. Nem kombinálható más kuponnal és egyéb kedvezményes ajánlatokkal. A korábbi vásárlások visszatérítésére, valamint a készpénzben történt fizetésekre nem vonatkozik.

Az utalvány nem használható fel az alábbi márkákra: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear. A kuponok nem kombinálhatók más kedvezményekkel, promóciókkal vagy kedvezményes kuponokkal, és nem érvényesek az Otto Csoport alkalmazottai számára. A kupon elvesztése vagy ellopása esetén az ABOUT YOU-nak nem áll módjában visszatérítést vagy új kupont adni.

Kuponok harmadik fél weboldaláról

A harmadik féltől származó kuponkódok esetében minimum rendelési értéket határoztunk meg, amely 35.000 Ft. A kupon nem átruházható és csak az ABOUT YOU-ról való rendelés esetén váltható be. A kupon csak egyszer használható fel az érvényességi idő végéig. A kupon értéke a megrendeléskor való megadás esetén automatikusan levonásra kerül a végösszegből.

Amennyiben a teljes rendelés visszaküldésre kerül, a kupon elévül. Amennyiben a megrendelés csak egy része kerül visszaküldésre, a kuponnal járó kedvezmény csak akkor kerül levonásra, ha a nem visszaküldött termékek összértéke eléri a minimum rendelési értéket. Ha ez nem teljesül, a kupon elévül és nem érvényesíthető. Azon termékek árának a visszatérítése, amelyek a kupon értéke alá esnek, nem lehetséges. Egy kupont csak egyszer, egy megrendelés során lehet felhasználni. Készpénzzel való fizetés nem lehetséges.

A kupon nem érvényes a következő márkák esetében: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear. A kupon más kedvezményekkel nem vonható össze és ABOUT YOU dolgozók nem használhatják. A kupon elvesztése, vagy ellopása esetén az ABOUT YOU SE & Co. KG az értékét nem téríti meg. A kupon részleges vagy teljes cseréjére vonatkozó követelések nem érvényesek.

Külön kuponfeltételek a Net Promoter Score-hoz

50%-os vásárlási utalványokat sorsolunk ki a Net Promoter Score felmérés összes résztvevője között, akik hozzájárulnak a rendelési szám használatához (lásd a részvételi feltételeket). A megrendelés maximális értéke 150 000 Ft az utalvány használata előtt, vagy 75 000 Ft az utalvány használata után. Az utalvány nem átruházható, és csak az ABOUT YOU oldalán történő rendeléssel váltható be. A vásárlási utalvány az e-mailben történő kézhezvételtől számított 3 hónapig érvényes, és automatikusan levonásra kerül a számláról, ha az utalványkód a megrendeléskor meg van adva. Visszaküldés esetén az utalvány értéke lejár. Megrendelésenként csak egy utalvány váltható be. Készpénzes fizetés nem lehetséges.

Az utalvány nem vonatkozik a következő márkákra: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear. Az utalvány nem vonatkozik más kedvezményekre és utalványokra, és nem vonatkozik az ABOUT YOU alkalmazottaira. Ha az utalvány elveszik vagy ellopják, akkor azt az ABOUT YOU nem téríti meg. Követelés nem lehetséges az utalvány részleges vagy teljes cseréjére.

>
false