Exkluzív őszi kedvezmények: Akár -50%5

Magassarkú cipők989

A szexi és nőies magassarkú cipők

A magassarkú cipők a nőiességet szimbolizálják. Szerkezetüktől megváltozik a női láb kinézete. Szebbnek, izmosabbnak tűnnek a vádlik és vékonyabbnak a combok. Magasabbnak látszol ha emelt sarkú cipőt viselsz és a lábaid arányaiban is hosszabbnak tűnnek. Ehhez társul a szexi járás, mivel a csípő másként mozog, jobban kileng mindhat lapos cipőben vagy mezítláb lennél. Nem csoda hát, hogy a történelem során a nők magassarkú cipőben kápráztatták el a férfiakat, kecsességüket, nőiességüket hangsúlyozva.
Ez a cipőtípus elegáns alkalmakkor való megjelenésnél is elvárás, legyen szó egy opera előadásról vagy egy bálról. Sok, az eleganciára és professzionalizmusra adó cégnél szintén elvárják, hogy a nők magas sarkú cipőben járjanak dolgozni.
Az ABOUT YOU webshopon a magassarkú online rendelés pofon egyszerű. A szűrő segítségével könnyen beállíthatod, hogy pontosan milyen fajtájú, fazonú vagy anyagú cipőt keresel és már csak egy pár kattintás választ el az új cipődtől.

Magassarkú cipő minden alkalomra

Magas sarkú cipőt, csízmát vagy szandált bármely alkalomhoz fel tudsz venni, kivételt talán az edzőterembe. Nyáron egy magasított szandál nem csak a lábadnak ad szép formát de a szép, napbarnított bőrödet is megmutathatod vele a világnak. A kivágott elejű szandálok még a lábujjaidra is bepillantást engednek, ha egy kis extravaganciára vágysz. Egy magassarkú szandál megy szoknyához, ruhához és egy könnyű nadrághoz is, így ugyanazt a cipőt számos alkalomra hordhatod.
A hideg időre választhatsz egy magas sarkú bokacsízmát, ami egy skinny farmerrel nagyon szexi kombináció lesz. A magas szárú- és sarkú csízmák az önbizalom kifejezői. Ha még ráadásul bőrből is van a csízma azzal a vagány, vadóc oldaladat is bemutathatod.
Nem szabad elfeledkezni a klasszikus fekete, zárt, körömcipőkről sem. Ezek minden elegáns alkalomra megfelelőek lesznek és fekete színük révén szinte nincs, amihez ne illenének.

Magassarkú online az ABOUT YOU-ból

Cipő rendelés online még sosem volt ilyen egyszerű. Rengeteg akciós terméket is fogsz találni a webshopban, hiszen mi tudjuk, hogy körömcipőből sosem lehet túl sok egy női szekrényben.
A rengeteg cipőmárka között, az olcsóbbaktól a prémium kategóriáig, számos divatház termékei megtalálhatóak. Legyen szó egy jó minőségű Tamaris cipőről, egy fiatalos és divatos Mangoról vagy az amerikai vagányságot megtestesítő Guessről. A szűrő segítségével be tudod állítani a színt és az anyagot, ha van konkrét elképzelésed de még a sarok magasságát is, hiszen nem mindenki tud ugyanolyan magasságú cipőben járni. A magassarkú online megrendelése gyerekjáték, viszont ajánlott egy picit gyakorolni a járást az új cipődben otthon. Egy nagyon magas sarkú cipő magabiztos viseléséhez koncentráció és rutin szükséges.