Szandálok: sikkesen és elegánsan egész nyáron

Ha előkerül a szandál, akkor már biztos lehetsz benne, újra itt a nyár! Nem sok olyan dolog van, ami ennyire a nyárhoz kötődik, s ennyire meghatározná a kinézeted. Egy jó nyári cipőnek kényelmesnek kell lennie, jól kell szellőznie, és mégis védenie kell a lábadat akár egész nap. A szandál pedig ilyen, ha megtalálod a kedvenc darabodat, akkor biztosan nem hagy cserben az év legszebb időszakában. A teendőd csupán annyi, hogy a sokféle típus, fazon, szín és forma közül kiválasztod a neked legjobban álló darabokat. Így történhet bármi, a te nyarad már biztosan nem indul rosszul!

Így használd a szandálod

A szandál ma már nem azt jelenti, hogy a lábadat valami kényelmetlenbe kell zsúfolnod, hogy este sírva szabadulj meg tőle! Egy modern szandál már kényelmes, jó minőségű anyagokból készül, és még divatos is. Természetesen ehhez neked is tenned kell, nincs kiábrándítóbb annál, ha a varázslatos lábbeli egy ápolatlan lábra kerül! A férfiak a nőket a lábuk alapján is megítélik, így nyugodtan vesd be minden praktikád, s hozd a legjobb formád! Egy jó női szandál bőrből, parafából, műanyagból vagy fából készül és akár a mindennapi szetted részét is képezheti. Kapj fel egy laza inget, egy vászonnadrágot, és irány a kinézett program!

Válassz a lábformádnak megfelelő szandált

A női szandál webáruház termékei között nagyon sokféle lábbelit találhatsz. Ha lábaid vastagabbak, akkor kerüld a keskeny pánttal ellátott darabokat, ezek ugyanis nagyon előnytelenül állhatnak neked. Vékony a bokád? Ne félj, a keskeny pántos szandálok nem teszik vastaggá a bokád, hanem kiemelik annak kecsességét. Ha szerinted túl hosszúak a lábaid, akkor olyan szandált válassz, amelynek vastag pántjai vannak a lábfejen. Ez vizuálisan vastagítja a lábad, és sokkal arányosabbnak mutat! A nyitott orrú szandálok igazi univerzális darabok, mivel vékony és vastag lábon is nagyszerűen mutatnak. Sőt, ha a lábfejed nagyon széles, egy ilyen típus képes azt látszatra megnyújtani, és kecsesebbnek mutatni. A saru az utóbbi évek egyik nagy kedvence, kerüld azonban, ha a lábad rövid, ugyanis nagyon el tudja rontani az összhatást! Ilyenkor a választásod essen inkább egy fűzős szandál modellre vagy az átlós pánttal ellátott darabokra, melyekkel biztosan nem lősz mellé.