Akciós ajánlatok

A kedvenc fehérneműk

    Akció
Fedezd fel most

Bustier melltartó

A Bustier melltartó a hagyományos merevítős melltartó kényelmes alternatívája. Ezt a puha anyagú fehérneműt nemcsak a sportos kapucnis pulcsival lehet jól kombinálni, hanem a divat világában is felfigyeltek rá! Ha egy átlátszó felső vagy blúz alatt viseled, a hétköznapi stílust testesíti meg, s elsősorban a kisebb kosárméret esetén igazán kényelmes viselet. Fedezd fel akciós kínálatunk Bustier melltartóit és mutasd meg a sportosan stílusos oldalad!

Merevítős melltartó

A merevítős melltartó a legismertebb melltartó modellek közé tartozik. Rendelkezik a kosárba fűzött fém vagy műanyag merevítővel, amely a mellet stabilan tartja és a szükséges tartást biztosítja. Ez a melltartó különböző kivitelben elérhető. Akár csipkés, különböző színű vagy éjfekete, a dizájnnak semmi sem szab határt!

Push-up melltartó

Egyik melltartó sem nyújt olyan hihetetlen hatást, mint a push-up melltartó. A bélelt kosaraktól eláll a lélegzet és a felsőtestedet buja dekoltázzsal emeli a csúcsra. A különböző bélelésnek köszönhetően a mellet csak felemeli, vagy középre hozva emeli meg. Ez a melltartó a legjobban a mélyen kivágott felsőkhöz vagy ruhákhoz passzol. Egy ilyen push-up melltartóval csodálatos dekoltázst varázsolhatsz Magadnak!

A háromszög fazonú melltartó

Ez a melltartó típus a trendlista elején áll! Finom csipke, push-up nélküli kosár és egy leheletnyi vattabetét. Olyan lágy és egyben szexi, hogy nincs párja a melltartók között. A háromszög alakú kosárral rendelkező modellnek rendszerint nincs merevítője, és így nagyon kényelmes viselet. A filigrán és egyszerű megjelenése tekinthető sportosnak és modernnek is, és ha kivillan a ruha alól, tökéletesen stílusos megjelenést garantál! Egy trendi darabnak azonban nem kell egyben drágának is lennie! Fedezd fel az akciós, háromszög fazonú melltartó kínálatunkat, és szerezd meg a kedvenceidet!

Balconette melltartó

Ez a melltartó sok mellmérethez passzol és egy ruhatárból sem hiányozhat. Ennek a melltartónak a pántjai a kosár két szélén helyezkednek el és maguk a kosarak vízszintes szabásúak. Így a kosár a mellet alulról fonja körbe, megemeli és középre helyezi. Ez a melltartó csodás dekoltázzsal ajándékoz meg, és különösen a mély kivágású és dirndl blúzzal pompás viselet. Szerezd meg az új kedvenc melltartódat elképesztően jó áron!