BUFFALO x J1MO71 by Lisa & Lena

Be Yourself. #NOTLIKED

  Fedezd fel most

  Out now: BUFFALO x J1MO71 by Lisa & Lena

  Lisa & Lena, az ikerpár saját cipőt terveztek a Buffalo számára, és ez most már az ABOUT YOU-n is megvásárolható! Különlegessége, hogy az ikerek Instagram követői is részt vettek a csukák design kialakításában, és azt is eldönthették, hogy milyen mintát fessenek a cipőre.

  Behind the Scenes

  A kulisszák mögött Itt jönnek létre a Lisa & Lena kollekció egyedi darabjai. A kreativitás mellett a tervezési folyamat egyéni ösztönökön és megérzéseken is alapul.

  A "Graffiti" becenevű cipőt Lisa & Lena Insta közössége találta ki. Az Instagram Stories segítségével a követők szavazhattak arra, hogy mely motívumok kerüljenek a cipőre. Az eredmény: egy cipő, amelyben megjelenik a kreativitásra, a személyes fejlődésre és az egyéniségre való törekvés. Csak szeretni lehet! Liza "Neon" cipője pedig kihangsúlyozza a művész sajátosan bátor stílusát. Liza "Neon" cipője pedig kihangsúlyozza a művész sajátosan bátor stílusát.

  Be Yourself. #NOTLIKED

  Egy farmerből készült cipő? Persze, jöhet! Lena kulcsdarabja a farmer stílus, amely többféle árnyalatban érkezik. Mi lehet ebben a sneakerben rejlő üzenet? "Gondoljon arra, ami különlegessé tesz Téged. Gondolj valamire, amit igazán szeretsz Önmagadban. Csak ez számít!"