Stílusos & meleg

Dzseki útmutató

  Fedezd fel most

  Változik a szélirány

  A dzsekik az őszi- és a téli ruhatárad legfontosabb darabjai. Annál fontosabb tehát, hogy megtaláld a Hozzád illő, tökéletes stílust. És hogy megkönnyítsük az új kedvenced utáni kutatást, íme, megmutatjuk a szezon legkülönbözőbb trendjeit. A még több kényelemért: egy számmal nagyobb korddzsekit válassz puha gallérral! A rozsdabarna árnyalat még a tökéletes retró megjelenésről is gondoskodik.

  Vissza a '90-es évekbe!

  Imádjuk a 90-es évek divatját! Így aztán a harsány színű széldzsekik is velünk repülnek a jövőbe. Ezek a sokoldalú darabok nemcsak lazán sportos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, hanem optimális védelmet is nyújtanak a nedves, hideg időjárás ellen.

  Menő & kényelmes

  Kívül menő, vagány megjelenés, belül simogatóan puha védelem - ezt tudják az irhakabátok! A vastag bélésüknek köszönhetően kellemes melegséggel vesznek körül, ám ami a stílust illeti, semmivel sem maradnak le a nyári napjaink kedvenc bőrkabátjaitól. Tippünk: hogy tökéletes legyen a stíluskontraszt, a durva anyagú dzsekid mellé vegyél fel egy finom anyagú maxi ruhát.

  Meleg, még melegebb...

  ...pufi dzseki! Garantáltan melegen tartanak, és a bő szabásuk miatt még egy vagy két pulcsinak is jut elég hely. Tökéletesen egészíti ki a magas derekú farmert; rövid szabású steppelt dzseki, ami mesterien emeli ki a derekadat! A metál színű dzsekik pedig teljesen trendi darabok.