Ugrás a fő tartalomra

Találd meg a megfelelő darabot
Így vedd le a méreteid öltönyválasztáskor

Találd meg a megfelelő darabot Így vedd le a méreteid öltönyválasztáskor
Így vedd le a méreteid öltönyválasztáskor183

Az illeszkedés a kulcs

Az öltöny a ruhatár klasszikusa, de a megfelelő választásnak kell lennie. A tökéletes zakóval egy pillanat alatt elegánsnak érezheted magad. Egy megfelelően szabott zakó nemcsak stílusos lesz, hanem órákon át kényelmesen tart. Ráadásul tartós, így még évekig számíthatsz rá. A megfelelő nadrággal úgy érezheted, hogy bármire képes vagy. A megfelelő szabással kényelmesen és lazán érezheted magad, igazi főnökként mozoghatsz a nap folyamán. A megfelelő méret és szabás megtalálásához méreteket kell venned. Olvass tovább, hogy megtudd hogyan járj el.

Raúl - Sophisticated Navy Blue Suit Look

Erre lesz szükséged

Fogj egy mérőszalagot, egy tollat és egy darab papírt. Minden egyes mérés után írd le méréseidet, és hasonlítsd össze a téged érdeklő márka mérettáblázatával, hogy megtaláld a pontos méretét. Hajrá!

A zakóhoz

A váll mérésekor viselj egy jól illeszkedő inget, hogy megfelelő eredményt kapj! Helyezd a mérőszalagot oda, ahol a váll és a ingujj varrása találkozik, és hátul végigvezetve mérd meg a távolságot a varrások találkozásáig a másik válladon!

Az ingujj méréséhez engedd le a kezed, és lazítsd el a vállad! A mérőszalagot indítsd a vállad peremétől, és mérd végig a karhossz varrását, egészen a csukló középső részéig!

A mellkas leméréséhez engedd a karjaid a törzsed mellé, és vegyél fel egy kényelmes testhelyzetet, majd mérd körbe a törzsed a mellkasod legszélesebb részénél!

A kar feletti törzsértékhez mérd körbe magad körülbelül ugyanezen a ponton, de most a válladnál körbevezetve, leengedett karral!