Teltebb lányok

Kedvenc ruhái

  Fedezd fel most

  Csillogásra született

  Jól jönne egy ruha, amelyben bármilyen eseményen jól mutatsz? Ezekkel a stílusos ruhákkal mindig alkalomhoz illő leszel! A különböző ruhákat különböző stílusokban is viselheted, így mindig megtalálhatod a hangulatodhoz és programodhoz leginkább passzoló összeállítást.

  Trend tipp

  A babydoll ruha számtalan formában megállja a helyét. Ezek a darabok jellemzően mell alatt elvágott szabással rendelkeznek és a térdig érő verziótól a földig érőig bármilyen hosszban megtalálhatóak. A deréknál karcsúsított, azonban a szoknya hosszánál lengébb vonalat követő ruhák igazán nőies megjelenést biztosítanak. Ezenfelül az ingruhák is nagyon divatosak manapság! Sportos, mégis csinos megjelenést tesznek lehetővé, valamint számtalan módon kombinálhatóak - sneakerrel és sapkával viselve laza, bokacsizmával és netz harisnyával együtt pedig fancy outfitet állíthatsz össze. Kombinálj kedved & hangulatod szerint!

  Rövid vagy hosszú?

  Alacsony lányok ne hordhatnának hosszú ruhákat? Hatalmas tévhit! Egy övvel együtt viselve nem veszel el a ruha fényéből, alakodat mégis jobban kihangsúlyozhatod. Akár magassarkú bokacsizmát is viselhetsz hozzá, hogy alakodat megnyújtsd kicsit. Magas lányoknak könnyebb dolguk van, amennyiben maxi ruhákat választanak, rövid ruhák esetén azonban oda kell figyelniük, nehogy túl rövid fazont viseljenek. Tipp: egy fűző, amit a ruhád alá felveszel, nemcsak szexi, hanem megfelelő tartást is biztosít.

  Kedvenc ruhái164