HW19

LeGer by Lena Gercke

  Fedezd fel most

  Egyszerűen Lena

  "Eddig még egyik kollekcióban sem éreztem annyira önmagamat, mint ebben a mostaniban. Ez tökéletesen az én stílusom. Minden egyes darabja 100%-ig én vagyok. Imádom! Az egész kollekciót személyes ízlésem alapján alkottam meg, és remélem, hogy ez Nektek is tetszeni fog! Számtalan ruhát terveztünk, így biztos vagyok benne, hogy minden nőhöz legalább egy igazán passzol majd." Lena Gercke

  Minimalista városi stílus

  Az új őszi-téli LeGer by Lena Gercke kollekció változatos, minimalista és városias. A különböző textúrák és anyagok játéka, továbbá klasszikus és modern elemek keveredése jellemzi a kollekciót. A szín- és formavilágban is ugyanez tükröződik vissza - élénk kék és a meleg földszínek keverednek elegáns feketével, finom textúrák, mint a szatén párosul durva anyagokhoz, mint a bőr. Klasszikus szabásvonalak születnek újra és hozzák létre a letisztult designt.

  Minden mindenhez...

  Ami talán az egyik legklasszabb a kollekcióban: Minden darabja illik a többihez. Minden mindennel kombinálható. Így alkotnak a klasszikus darabok divatos ruhákkal együtt - mint a kék bomberdzseki, kígyóbőr minták vagy egy oversized blézer - egy menő utcai viseletet, de akár egy elegáns esti outfitet is. És ami talán még fontosabb: Minden páratlanul kényelmes. A puha anyagok jó érzetet keltenek, öröm őket viselni!