Akár -40% EXTRA a prémium termékekre5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc

Találd meg a megfelelő támogatást
Melyik illik hozzám?

Találd meg a megfelelő támogatást Melyik illik hozzám?
Melyik illik hozzám?114

KIS TARTÁS

A klasszikus, merevítő nélküli sportmelltartók mellett kedvelt darab még a sportmelltartó-top is. Sok sportolónőnek főleg a hőségben jön igazán jól, ha lemondhat az extra bélésről. A B-s kosárméretet meg nem haladó mellbőségig, illetve az olyan alacsony terheléssel járó sportok, mint pl. a jóga és a Pilates, ezek a modellek különösen komfortos viseletet adnak.

Találd meg a megfelelő támogatást Melyik illik hozzám?

KÖZEPES TARTÁS

A C-s kosárméretet meg nem haladó méretű mellel rendelkező lányok olyan sportmelltartót válasszanak, amelyek pántjai a kellő tartást megadják, és megfelelő béleléssel rendelkeznek, ám a pántok ennek ellenére a lapockáknál a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítják. Az olyan sportoknál, mint a hegymászás, kerékpározás, kick-box a Medium Impact sportmelltartók az ideális választás, hiszen ezek soha nem hagynak cserben.

Keresztpánt

Különösen alkalmasak erre a célra a keresztpántos sportmelltartók. Megakadályozzák, hogy a pántok lecsússzanak a vállról, és tökéletes viselet keskeny vállúak számára is. A Medium Impact sportmelltartó kínálatunkban biztosan ott rejtőzik a legközelebbi kick-box edzésen viselendő, kedvenc sportmelltartód is!

Találd meg a megfelelő támogatást Melyik illik hozzám?