Ruhák

Minden alkatra

  Fedezd fel most

  Imádjuk a nőies stílust!

  A ruha a nőiesség jelképe! A hangsúlyt az előnyök kiemelésére és a jó közérzetre helyezzük! Akarod tudni, melyik ruha áll Neked a legjobban? Íme, megmutatjuk! A középhosszú blúzruhában a munkahelyeden és a mindennapokban is tökéletes a megjelenésed! Ha pedig a derekánál enyhén összehúzod, igazi nőies alakot varázsolsz Magadnak. Vagányságra vágysz? Kapj fel hozzá egy robusztus bakancsot!

  Belle Petite!

  A mini ruhák megnyújtják a lábaidat, és úgy irányítják rájuk a figyelmet, hogy közben magasabbnak tűnj. S ami igazán széppé teszi őket, azok a csipkebetétek! A félig áttetsző minták különösen stílusosan emelik ki a karjaidat, a dekoltázsodat vagy a derekadat.

  Egy kis szatén

  Ez az álomszép anyag gyengéden rásimul a testedre és alakod lágy vonalaira irányítja a figyelmet! A derékmagasságban látható csomózás vagy átlapolás stílusosan rejti el a has apró párnácskáit. A kedvenc színünk, a lágy rózsaszín, amely jól illik a finom anyaghoz.

  Kötött és kényelmes

  Igazán jól akarod érezni Magad? Mi sem egyszerűbb ennél! Egy kötött ruha nemcsak kényelmes és szuper meleg viselet, hanem alakodat is csodásan körülöleli. A kedvencünk: a ruha garbó- vagy merev gallérral, amely még több melegséggel ajándékoz meg.