Ugrás a fő tartalomra

Nem vagy hétköznapi
Nadrágok minden testalkatra

Nem vagy hétköznapi Nadrágok minden testalkatra
Nadrágok minden testalkatra887

Csak légy önmagad

Ünnepeljük mindannyiunk szépségét és egyediségét. Jó érzés magabiztosnak lenni, és tudni, hogy mi tetszik és mi áll jól. És hogy miért kell ismerned a testalkatodat? Minden arról szól, hogy kényelmes és sokoldalú darabokat válassz, és úgy kombináld őket, hogy a kedvenc tulajdonságaidat kiemeld. Akár homokóra, téglalap, fordított háromszög vagy alma testalkattal rendelkezel, itt olyan darabokat találsz, amelyekben kényelmesen érezheted magadat és még jól is fogsz kinézni. Inspirálódásra fel!

Alma testalkat

Ha karcsúbb alsótesttel és kerek középtesttel rendelkezel, akkor te az alma testalkatúak csoportjába tartozol. Hangsúlyozd ki alakodat bővebb szabású, magas derekú nadrággal, amely a bokánál kissé szélesedik - könnyedén kombinálható más darabokkal, és mindig elegánsan mutat. A tetőtől talpig összehangolt színkombináció gyönyörűen megnyújtja az alakodat - egy egyenes szövetnadrág, hozzáillő zakóval és magassarkú csizmával mindenki tetszését elnyeri majd. Az éles szabású fekete öltönynadrágok éppoly sokoldalúak, mint amennyire előnyösek. Válassz egy magas derekú nadrágot, és tűrj bele egy basic pólót, hogy kiemeld a derekad. A tökéletes esti megjelenés érdekében magassarkú cipővel és blézerrel egészítheted ki. A bézs színű, széles szárú, puha anyagból készült nadrágok kellő lendületet adnak az öltözékednek. Ugyanilyen színű inggel és magassarkú csizmával párosítva pedig lélegzetelállító lesz a viselet.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

Körte testalkat

Ha a legszélesebb testrészed a csípődnél van, és a felsőtested inkább vékony, akkor te körte testalkattal rendelkezel. A trapéz nadrágok gyönyörűen mutatják az alakodat, míg egy szűk miniruha tökéletesen kiegyensúlyozza az arányokat - adj hozzá egy magassarkú csizmát a nappali vagy esti szettedhez, és máris készen állsz. Az új trend: vegyél fel egy ruhát a nadrágod fölé! Az öltönynadrág minden helyzetben jól mutat, különösen magas derekú változatban és egy rövid felsővel párosítva, így kiemelve a derekadat. Egy magas derekú bőrnadrágban úgy fogsz kinézni, mint egy divatikon - ez a darab elegánsan öleli körbe az alakodat. Ha kényelmesen és magabiztosnak szeretnéd érezni magad, kombináld egy garbóval, övvel és papuccsal, így tökéletes szettet varázsolva az irodába vagy egy vacsorához.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look