Melltartó útmutató

Nagy mellekhez

  Fedezd fel most

  Fontos tudni

  Tudjuk, hogy egyáltalán nem könnyű, azonban annál fontosabb, hogy rátalálj a megfelelő melltartóra! A nagyobb melleknek mindenekelőtt egy dologra van szükségük: tartásra. Mi most megmutatjuk, mely melltartók a legalkalmasabbak Neked! Ui.: Te tudtad? Melltartó méreted kiszámításához csupán egy puha mérőszalagra van szükséged. Ezzel lemérheted a mell alatti körméretedet és a mellbőségedet. Ehhez tekerd a mérőszalagot lazán a mellkasod köré közvetlenül a melled alatt. A mellbőség méréséhez pedig a mellcsúcs vonalában vezesd a mérőszalagot a mellkasod körül. Figyelj arra, hogy a mérőszalag mind elől, mint hátul vízszintesen, ugyanabban a magasságban fusson. Továbbá kényelmesen illeszkedjen a testedre és sehol ne vágjon be.

  Ideális viselet

  Mindannyian ismerjük ezt a klasszikus darabot, de különösen a nagy mellbőségű nők értékelik igazán: a merevítős melltartót. Jól tartja a melleket és klasszikus formájának köszönhetően ruhák és pólók alá is illik. Egy nagy kosaras melltartóból nem fog semmi sem el-, sem kicsúszni. A széles közép-, váll- és mell alatti pántok még erősebb tartást biztosítanak és tehermentesítik a vállaidat és a nyakadat. Amire figyelj: A mell alatti pánt ne legyen se túl laza, se túl szoros és semmiképpen se szorítsa a gyomrodat.

  A kevesebb néha több

  Szeretnéd, ha a melled egy kosármérettel kisebbnek tűnne? Akkor válaszd a Minimizer melltartót. Formájának köszönhetően a mellek nagyobb felületen helyezkednek el és így kisebbnek látszanak. Emellett széles vállpántjaival megfelelő tartást is biztosít mellednek.