Ugrás a fő tartalomra

Sokkal több, mint egy kiegészítő
Sí Kiegészítők

Sokkal több, mint egy kiegészítő Sí Kiegészítők
Sí Kiegészítők4

Fő a fej

Egyvalamin sose spórolj! Ez pedig a sisak! Ez egy olyan kötelező darab, ami nemcsak életet menthet, hanem még divatos is. Turbózd fel az sícuccodat egy vagány sisakkal! Vásárlási tipp: Először vedd fel a sisakot, anélkül, hogy becsatolnád. Amennyiben kényelmes és jól illeszkedik a fejformádhoz, akkor biztos lehetsz abban, hogy jó sisakot választottál!

null

Ami rabul ejt...

A sisak mellett sok más kiegészítő hasznos lehet a téli sportok űzése közben! Egy abszolút kötelező darab, a síszemüveg. Ez segít a tisztább látásban és megvéd a hóban visszavert napsugaraktól, mellyel megakadályozza az úgynevezett "hóvakság"-ot! Fontos, hogy a szemüveg ne nyomjon vagy csússzon le arcodról síelés közben. Akár tükörszerű, akár monokróm - a számtalan színben, mintában és formában elérhető szemüvegek, szemet gyönyörködtetővé varázsolnak a pályán.

Sokkal több, mint egy kiegészítő Sí Kiegészítők

Elő a kezekkel!

Akár extra meleg polárbéléssel, akár egy vízálló verzió - Nálunk a kesztyűk mindenféle változatban megtalálhatóak! Az azonban fontos, hogy mindig az adott alkalomhoz megfelelő kesztyűt válassz! Tipp: kezdő síelőknek és snowboardosoknak ajánlott erősen vízálló kesztyűt vásárolni, ugyanis ők valószínűleg gyakrabban érintik majd kezeikkel a pályát. A haladó síelők egy vékonyabb és kényelmesebb kesztyűvel is beérik, hiszen ebben carvingolás közben is kényelmesen áll a síbot.

null