Fedezd fel NYÁRI AKCIÓNKAT: Akár -70%5

Szervára készen
Teniszfelszerelések

Szervára készen Teniszfelszerelések
Teniszfelszerelések313

Kezdőszett

A labda és az ütő mellett természetesen van még pár olyan kellék, melyek nélkülözhetetlenek a teniszhez. A megfelelő cipő kiválasztása például kulcsfontosságú: fontos, hogy a talajviszonyoknak megfelelő cipőt válassz. Így, ha beltéren vagy salakpályán játszol, akkor olyan cipőt érdemes választani, amely minden talajviszonyon megállja a helyét. Ha viszont inkább szőnyegezett pályán játszol, akkor a puhább talpú cipőket ajánljuk számodra.

Szervára készen Teniszfelszerelések
Szervára készen Teniszfelszerelések

Meccsszett

Ha azonban a tenisznadrágokról és szoknyákról van szó, akkor az első és egyben legfontosabb szabály a mozgástér biztosítása. Fontos, hogy ehhez a sporthoz olyan ruházatot válassz, amely nem jelent kihívást sem neked sem pedig a ruhádnak. Érdemes olyan ruhalmas és lélegző anyagok mellett letenned a voksod, amelyek nem akadályoznak a mozgásban, nem szorítanak és hatalmas szabadságot biztosítanak.

Szervára készen Teniszfelszerelések
PayPalMasterCardMaestroVISACash on DeliveryGLSMagyar Posta
Biztonságos vásárlásAz adataid biztonságban vannak
*Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés előtti 30 napban.**Minden belföldi hálózatról ingyenes. Külföldi hívások esetén díjak merülhetnek fel.***Teljes összeg ÁFÁ-val.5) A promócióra különleges feltételek nem vonatkoznak. https://www.aboutyou.hu/akcio-feltetelei
RólunkSajtóÁllásokBefektetői kapcsolatokAdatvédelemFelhasználási feltételekImpresszum
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG