Ugrás a fő tartalomra

Minden, amit tudnod kell
Tippek és trükkök a farmerek méretezéséhez

Minden, amit tudnod kell Tippek és trükkök a farmerek méretezéséhez
Tippek és trükkök a farmerek méretezéséhez880

Találd meg a tökéletes méretet

A tökéletes farmert keresed? Könnyű azt mondani – de most segítünk! Tudtad, hogy a márkák többféle méretezési rendszert is használnak? Némelyik a nemzetközi rendszert használja (XS, S, M, L, stb.), mások az európait (EU 40, stb.) és egyesek az amerikait, ami hüvelykben adja meg a derékméretet és a szárhosszt. Olvass tovább, ha érdekel, hogyan találhatod meg a tökéletes méretet!

Így mérd meg magad

A farmerméreted megállapításához tedd a következőket:

Derékméret: Mérd meg a derekad természetes körívét! Vegyél fel egy természetes, laza tartást, és ruha nélkül mérj!

Csípőméret: Mérd meg a csípőd körívét! Ne húzd túl szorosra a mérőszalagot, hogy ne legyen túl szűk a választott farmer!

Belső lábhossz: Állj mezítláb, laza tartásban egy egyenes felületen! Körülbelül 10 cm legyen a két lábad közt. Mérd meg a lábad belső hosszát a bokacsontodig! Tipp: A legpontosabb eredményért valaki más mérjen meg!

Váltsd hüvelykre a centit

A hüvelykben megadott méretezéshez elég átváltanod a derékméreted és a lábhosszad értékét. 1 hüvelyk 2,54 centiméternek felel meg, tehát el kell osztanod a centiben mért adatokat 2,54-gyel. Így egy 73 centis derékméret például 29 hüvelyk felfele kerekítve, míg egy 82 centis lábhossz 32 hüvelyk lefelé kerekítve. Az ideális nadrágméreted tehát W29/L32. Ez a táblázat segít megállapítani a méreted. A kiszemelt márka saját mérettáblája viszont még pontosabb útmutató lehet a tökéletes darabhoz, ugyanis a méretezés és a ruhák szabása márkánként is eltérő lehet.

Minden, amit tudnod kell Tippek és trükkök a farmerek méretezéséhez

Próbáld ki ezt, ha túl bő a farmered

Már nem passzol rád a kedvenc farmered? Ezekkel a hasznos trükkökkel pár másodperc alatt újra olyan lesz, mintha rád öntötték volna. Nézd meg a videót, ha érdekel, hogyan!

Készíts farmersortot a nadrágodból

Meguntad a régi farmered, de még nem állsz készen arra, hogy megválj tőle? Mi sem egyszerűbb, változtasd rövidnadrággá! Nézd meg a videót, ha érdekel a trükk!