Nike

Vissza az edzéshez Stefanie Giesingerrel

  Fedezd fel most

  Minden adott. Neked. Másoknak. Lépj ki a komfortzónádból, hibázz, majd állj fel újra! Újra és újra. Miért? Mert átkozottul jó érzés harcolni valamitért, saját korlátaiddal szembenézni és másokkal együtt izgulni. Mert igazán csak együtt nyerhetünk.

  Minden változás az első lépéssel kezdődik. Ez nem a győzelemről szól, hanem a benned lezajló változásról. Te vagy a változás, amelyet kezdeményezel. Lépj ki az árnyékodból, hogy mások is ezt tegyék. A világnak nem nyertesekre van szüksége, hanem olyan emberekre, akik változást eredményeznek. Olyan hősökre, mint te.

  Stefanie Giesinger x Nike

  Stefanie Giesinger a kihívásokat mindig lehetőségeknek tekinti. Számára a sport lehetőség az új célok kitűzésére és az ezáltal való fejlődésre. A Nike-val együtt Stefanie arra szeretné ösztönözni közösségét, hogy motiválják magukat és aktívabb életmódot folytassanak.

  Nike Air Zoom SuperRep

  Mindannyian kezdtük valahol és mindannyian szeretjük a kényelmet. De soha nem fogod tudni, hogy mire vagy képes, ha meg sem próbálod! Pontosan ebből a célból lett a Nike Air Zoom Superrep megalkotva.