Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Asics GT-1000

Asics GT-1000 - maximális támogatás a lábadnak

Az Asics GT 1000 nagyszerű futócipő - a rajttól a célig tökéletesen támogat. Nemcsak a teljesítmény javításában segít, hanem a sérülések megelőzésében is, mivel kifejezetten a túlpronációval küzdő futók számára fejlesztették ki. A pronáció a láb normál gördülési viselkedése futás közben. A lábfej minden alkalommal, amikor a talajhoz ér, egy kicsit befelé gördül, és az így keletkező ütőerők egyenletesen oszlanak el a talplabdán - így érhető el a természetes csillapító mozgás. Túlpronáció esetén azonban a lábfej a sarok külső élére érkezik, majd a normálisnál jobban befelé hajlik, és az erőt az elülső lábfej helyett a lábfej belső élére továbbítja. Ez általában akkor fordul elő, ha valaki lúdtalpas. Hosszú távon a túlpronáció károsítja a szalagokat, ízületeket és inakat. A sérülések megelőzése érdekében az Asics a GT 1000 modellel maximális támogatást nyújt a strukturált csillapítással és rengeteg stabilitással. Ebből a kollekcióból lévő cipő tökéletes választás az ilyen típusú futók számára.

Kényelmes futás hosszú távokon az Asics GT 1000 cipőben

Kiemelkedő stabilizációs technológiájának köszönhetően az Asics GT 1000 különösen alkalmas hosszú távokra. A lábfej fokozott befelé gördülését megakadályozza, még akkor is, ha már kissé fáradt vagy, és sok kilométert futottál. A stabil futóstílus elérése érdekében a cipő számos innovatív technológiával van felszerelve. A külső talp Flytefoam és Gel csillapítás kombinációját kínálja, amely a talajhoz közel, a talp hátsó részén helyezkedik el. Elnyeli a talajba ütközéskor fellépő ütéseket, és minimálisra csökkenti őket. Ezenkívül ez a különleges talp rendkívül könnyű érzést biztosít. A lábfej boltozatát támasztó ívelt talpbetét tökéletesen alkalmazkodik a lábfej formájához. A légáteresztő hálóból készült felső anyaghoz csatlakozik, és még jobban javítja az egyéni illeszkedést.

A gyerekek imádják az Asics GT 1000 vagány dizájnját

Az Asics GT 1000 dizájnja rendkívül színes és sokoldalú. Kihagyhatatlan a sárga, lila és fehér színekkel kombinált flamingó-vörös modell. A fekete tornacipőt piros fűzővel és narancssárga és rózsaszínben világító külső talppal rendelkeznek. A gyerekek imádják ezeket a feltűnő színeket, és szívesen viselik ezt a cipő modellt iskolába vagy játékra. Ráadásul az Asics GT 1000 cipőd megbízható támogatást nyújt, különösen a fiatal lábak számára. A gyerekeknek szánt változatok különleges funkciókkal rendelkeznek. Vannak olyan modellek, amelyek felső anyagában vízlepergető GORE-TEX található - így a kicsik lába rossz időben védve van a nedvességtől. A tépőzár, amely a cipőfűző masnira kötött részén helyezkedik el, megerősíti a tartást, és megakadályozza, hogy a cipő kioldódjon. A fényvisszaverők a sportcipő külső oldalán találhatók, hogy láthatóságot biztosítsanak sötétedés után. Az Asics GT 1000 egy cipő az egész család számára. Aktív sportolóként imádni fogod a nappali kényelmet, és a tornacipő a street style megjelenésedhez is remek választás, amikor gyalog fedezed fel a városi dzsungelt.

false