Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Birkenstock Madrid: Amikor az elegancia a kényelemmel találkozik

A Birkenstock a legjobb bizonyíték arra, hogy a lábak számára egészséges viselet divatos és stílusos lehet - és ez már évtizedek óta. A Birkenstock Madrid modell ezek közül egy régi darab, amely már 1963 óta kapható. És ennek ellenére: A Madrid ikonikus státusszal rendelkezik, hiszen a Birkenstock-család legrégibb modellje a dizánjt illetően nagy változatossággal hívja fel magára a figyelmet. Legyen szó egy új csatt-színről, egy anyag-frissítésről vagy új, izgalmas színekről – a kultikus szandál mindig egy stílusbiztos „must-have”. A csatt állítható és a bőrbarát felső anyag kényezteti a lábaidat. Ez egy kényelmi cipő, amely azért lelkesíti a viselőjét, mert ultrakényelmes. A könnyű és nyitott szandál a természetes parafából álló, anatómialig formált talpbetéttel tesz benyomást. A fénypont: A szuperpuha „soft-footbed” talpbetétes szandál egy integrált habpárnával rendelkezik és ezért még kényelmesebb érzetet nyújt viseléskor. A Madrid változatot számos színben, mint például rózsaszínben, más pasztell színekben, kékben, feketében és barnában is megtalálod. Az olyan nők, akik a visszafogott dolgokat kedvelik, a fekete, fehér, olivazöld, mokkabarna vagy a bronzszín közül választhatnak. Extravagánsabbak az olyan felső anyagok, mint például a varázslatos kígyó vagy a rézből lévő fémkövek. Választhatsz mintás virágrátétes dizájn vagy egyszerűbb változatok közül.

A Birkenstock vállalt egyik legkedveltebb szandálja

A lábaid egészsége 1774 óta szívügye a nagymúltú hagyományokkal rendelkező német vállalatnak. A Madrid csakúgy mint a Gizeh-, Amsterdam-, Boston- vagyArizona-modellek a legkedveltebb szandálok közé tartozik. Ennek egyik oka a papucs egyszerű külseje is. Ez az egészséges cipő egy igazi kaméleon és a biztos kísérőd lszabadidős tevékenységek során, a munkahelyről vagy éppen otthon papucsként. Egész évben hordható az uniszex szandál. Az anatómiailag formált talpbetét, amelyet az összes Madrid modell tartalmaz, kiváló minőségű és természetes anyagokból: Parafa, latex és juta. Ez támogatja az egészséget és elősegíti a jó közérzetet. Ez a kiváló minőségű szandál strandpapucsként is kapható. Ez a változat extra könnyű, teljesen EVA-ból készül és ennek ellenére rendelkezik az ergonomikusan formált originál talpbetéttel.

Szandál sarokfedő csészével, amely tökéletesen illeszkedik a lábfejedhez

A Birkenstock Madridnál különféle anyagok közül választhatsz. A modellsorozat nemcsak műanyagból lévő fürdőpapucsként kapható, hanem birko-flor, bőr, velúrbőr és mikroszál közül választhatsz. Mindegy, hogy melyik felső anyag mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy minden pánt belső bélése gyengéden simul a bőrödhőz és a lábfejed formájához illeszkedik. A Madrid modell kétféle szélességben kapható és egyszerű pánttal rendelkezik, amelyet egyedileg hozzá lehet igazítani a lábfejedhez. Egy mély csésze támasztja meg a sarkadat, és a természetes csillapítást közvetlenül a sarokcsontod alatt tartja. Ez a lábadnak egy olyan szandálban mint a Birkenstock Madrid: majdnem ugyanannyi támaszt nyújt mint egy zárt cipőben, amely körülöleli a lábfejet. Ezenfelül több lábboltozattámasz, valamint a megemelt lábujj-rúd kölcsönöz stabilitást a lábfejednek.

További modellek ettől a márkától:

false