Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Nike Air Max 270 react

NIKE Air Max 270 react

Fedezd fel a kényelem teljesen új szintjét a NIKE Air Max 270 react cipővel. Az elegáns tornacipő modern stílusban győz meg könnyű, többrétegű, szinte zökkenőmentesen feldolgozott anyagokkal. A teljes középtalp a NIKE innovatív React habjából készült, és lehetővé teszi, hogy egész nap a levegőben lebegj. Ez a technológia különösen hasznos hosszú távok futásakor, mivel alacsony súlyának köszönhetően páratlan futási élményt garantál, és támogatja a láb természetes gördülési mozgását. Ez a még mindig fiatal habszivacs innováció csak 2017-ben talált utat a NIKE sportcipők világába, és azóta forradalmasítja a világot. Az edző- és futócipők, a golfozók és kosárlabdázók cipői, de az alkalmi tornacipők is mind fel vannak szerelve vele, és viselői el vannak ragadtatva a rugalmas párnázottságtól és a kiváló tapintástól. A React hab több tulajdonságot egyesít magában. Egyrészt hihetetlenül puha, másrészt viszont rendkívül stabil - még nagy igénybevétel esetén is. Ennek érdekében a NIKE különböző polimereket kombinált: a klasszikus EVA-t, amely a gumihoz hasonlít, és a TPE-t, egy hőre lágyuló elasztomert, amely hő hatására plasztikusan deformálódik. Ez hozza létre a NIKE React technológiát. A legjobb ütésvédelmet, kiváló energia-visszaadást, pontos alkalmazkodást a lábformához és szuper rugalmasságot kínál - a futással kapcsolatos sérülések minimálisra csökkennek.

Domináns formában és színben - a NIKE Air Max 270 react

Elegáns, monokróm kialakítású tornacipő, amely a Te ízlésének megfelelően mutatkozik be. De sok színes modellt is talál a széles választékban. Az olyan szokatlan színvariációk, mint a fehér, rózsaszín és kék vagy a türkiz, narancssárga és lila extravagánsak, és igazi szemet gyönyörködtetővé teszik a sportruházatot. A szabadidődben is, farmerrel és inggel kombinálva, ezek a tornacipők minden tekintetet magukra vonzanak. A NIKE Air Max 270 react formája keskeny, kúpos orr-résszel és széles sarokrésszel mutatkozik be, amely alatt a sorozatra jellemző, jellegzetes levegő szegmens látható légpárna formájában jelenik meg. Ez a modell az eddigi legnagyobb Max Air elemmel lep meg, amelynek kerülete 270 fokos, ahogy a cipő neve is sugallja. A textil felsőrészt kontrasztos színű, hullámos szintetikus felsőrész borítja. A tökéletes illeszkedést és tartást a Ghilly-féle fűzőrendszer ígéri - a fűzőket a cipő szárához rögzített hurkokon keresztül húzzák. A lehúzható füleknek köszönhetően a cipő gond nélkül levehető. A tapadós, futófelülettel ellátott talpbetét tartást és stabilitást biztosít.

Látható kényelem a NIKE Air Max 270 reactban

A gyermekeid teljesen el lesznek ragadtatva a NIKE Air Max 270 változatos színválasztékától. A nagy Max Air elem 270 fokos sugarú körben láthatóan jelenik meg a talp körül, ami high-tech megjelenést kölcsönöz a gyerekcipőnek. Kényelmes, strapabíró, könnyen tisztítható és ruganyos lépéseket biztosít. Biztonságos landolást ígér a mászókáról való leugráskor a gumiból készült külső talp, és nagyon jó tapadást biztosít még csúszós padlón is. Ennek a NIKE cipőnek a jellegzetes reakciókészsége és menő megjelenése meggyőz Téged és egész családodat.

false