Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

NIKE Air Zoom

A NIKE Air Zoom-mal gyorsabban a célba érsz

Hogy a rövidtávú versenynél, a maratonnál, a fitneszstúdióban vagy a kosárlabdapályáról - mindig, amikor fontos a sebesség, a mozgékonyság és a gyors reagálás, a NIKE Air Zoommal rendelkező sportcipők segítenek Téged a számodra lehető legjobb eredmény elérésében. A NIKE innovatív Air Zoom rendszere az Air-technológia továbbfejlesztése és továbbra is aköztes talprészben található, sűrített levegővel töltött kamrákban bízik, amely kitűnő ütéscsillapításról gondoskodik. Ezenfelül a NIKE Air Zoom cipőkben rugalmas szálakat használnak, amelyek feszesen kihúzva dolgoznak fel. Amikor a lábfej megérinti a talajt, felfogják az ütközést és azonnal visszaugranak a kiindulási formájukba. A reaktív csillapításnak köszönhetően az ízületek, az inak és izmok védve vannak a túlterheléstől - egyidejűleg biztonságosan és gyorsan futsz.

A NIKE Air Zoom a Te teljesítőképes lábbelid megbízható csillapítással

A NIKE Air Zoom-technológiát elsősorban futócipőknél alkalmazzák, azonban más sportágak sportolói, valamint a sneakerek rajongói számára is hasznosak a cipők kiváló viselési tulajdonságai. Néhány modell különleges népszerűségnek örvend - egyrészről, mert a teljesítményüket újra és újra bebizonyították, másrészről, mert egyszerűen szuperül néznek ki. A Nike Air Zoom közösség talán leghíresebb tagja a NIKE Air Zoom Pegasus futócipő, amit különösen erős és strapabíró terepfutócipőként is lehet kapni. A légátersztő anyagok, a bevált Air Zoom-csillapítás és a jól tapadó profillal rendelkező futótalp a szuperkényelmes fazonnal kombinálva a világszerte egyik legkedveltebb NIKE-futócipőt eredményezik. A NIKE Air Zoom Vomeróval a márka az Air Zoom.család egy további képviselőjét mutatja be, amely átesett már több újragyártáson. Ez a modell különböző alapokon használható városi futócipőként győz meg és a Zoom-elem mellett rendelkezik egy React-köztestalppal is, ami még egy kényelmesebb csillapításról gondoskodik. A NIKE Air Zoom Structure a Flywire-nek és a megerősített részeknek köszönhetően különösen jó tartást garantál, mialatt a NIKE Air Zoom Winflo-cipők több csillapítóelemmel éppen hosszabb szakaszokon kellemesen könnyű érzést biztosítanak Neked a futás során.

NIKE Air Zoom: funkcionális futócipők menő dizájnnal

A kinézetük tekintetében sem tesznek kompromisszumokat a NIKE Air Zoom kollekciói. Mind az áramvonalas vágás, mind a színek és dizájnok is sportos, stílusos és dinamikus hatást keltenek. Startnál a klasszikusan fehér és fekete sportcipők sorakoznak, amelyet fémesen csillogó elemek, kontrasztszínekben pompázó cipőfűzők és színben eltérő talpak hangsúlyoznak ki, továbbá többszínű nyomtatással rendelkező textíliákból álló modellekl álló modellek. Ennél a lábbelinél nem hiányozhat a márka ikonikus logója, a swoosh (magyarul: suhanás), amely legtöbbször a dizájn oldalán található. Amikor kora reggel vagy este lefutod a köreidet, legjobb, ha egy visszaverő elemekkel rendelkező NIKE Zoomot választasz, amelyek a a láthatóságodat és a biztonságodat javítják.

További modellek ettől a márkától:

false