Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Champion Authentic Athletic Apparel405

Champion Authentic Athletic Apparel: a bajnokok sportruházata

Az amerikai Champion sportmárkát 1919-ben alapították a Feinbloom testvérek Rochesterben, Knickerbocker Knitting Company néven. A márka elsősorban sportruházatot gyártott, és a 20-as évekre az egyetemi sportcsapatok beszállítója lett. Számos hosszú távú együttműködésben vett részt: többek között a híres Michigan Wolverine egyetemi csapat kérte fel mezeinek gyártására. A közös munka olyan átütő sikert aratott, hogy a márka az Amerikai Katonai Akadémia kiemelt sportruházati beszállítójává vált, és katonák ezrei számára készített gyakorlóruhát az edzésekre. A Champion a későbbiekben számos NBA és NFL sportcsapat egyenruhájának és mezének gyártója volt, sőt az olimpiai csapat számára is készített sportruházatot, valamint szurkolóknak szánt darabokat. A márka több orszában számos sportágat és csapatot szponzorál, az amerikai focitól kezdve a lacrosse-on át, egészen a kosárlabdáig.

Champion Authentic Athletic Apparel: az inovatív márka

A márka szlogenje magáért beszél: „Mi nem egyszerűen amerikai sportruházatot gyártunk, hanem mi találtuk ki azt”. A cégfilozófia nem csak üres frázis: kevesen tudják, de a Champion nevéhez valóban számos újítás és találmány fűződik. A márka fejlesztette ki és szabadalmaztatta a fordított szövésű melegítő felsőket, ő készítette az első kapucnis tréningfelsőt, sőt, az első kifordítható, két oldalú pólót is. A hálószerű anyagból készült lélegző rövidnadrág is az ő találmánya, valamint a hölgyek sportolását jelentősen könnyebbé tevő erős támasztást adó, futásra készített sportmelltartó is a Champion tervezőasztaláról került ki. A márka morális szemlélete is példaértékű: elkötelezett híve az etikátlan beszerzési gyakorlatok felszámolásának, és a dolgozók kizsákmányolása ellen is aktívan harcol. 2018-ban kitűnő értékelést kapott az etikus divat kategóriában, és egyike azoknak a kevés vállalkozásoknak, akik fontosnak tartják a munkavállalók tisztességes megfizetését.

Champion Authentic Athletic Apparel: az amerikai bajnokok sportruházata most az ABOUT YOU webshopban

Számos híres NFL és NBA csapat viseli a Champion sportmárka kényelmes és praktikus, ugyanakkor strapabíró sportruházatát. Szerencsére ma már nem csak az amerikai profi sportolók élvezhetik a Champion sportmárka által nyújtott minőséget: az ABOUT YOU webshopjának köszönhetően most mi is magunkra ölthetjük a sokak által olyannyira kedvelt sportmárkát. A Champion kínálatában női és férfi, valamint gyermek sportruházati termékek egyaránt megtalálhatóak. A hölgyek számos kényelmes leggings, sportmelltartó, tréning alsó és felső, valamint cipő közül választhatnak. A Champion férfiaknak szánt sportruházati termékei között szintén megtalálhatóak a sportoláshoz szükséges nadrágok, pólók, tréningfelsők. Sőt, a Champion az gyerekekről sem feledkezik el: kínálatában az utánpótlás is megtalálhatja a megfelelő sportruházatot. A Champion termékeivel mi is a bajnokokká válhatunk!