Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: COACH240

COACH - a baseball kesztyűk inspirálta márka

A COACH márka, amely COACH NEW YORK néven is ismert, egy családi vállalkozásként indult 1941-ben, amikor a 34. utcában, Manhattanben hat bőrműves férfi bőr pénztárca készítésbe kezdett. 1946-ban Miles és felesége Lillian Cahn csatlakozott a bőrműves csapathoz és átvették a cég irányítását. Miles és Lillian jól ismerte a bőrgyártás technikáját és érdekes módon a baseball kesztyűk adtak nekik ötletet a bőr forradalmian új megmunkálásához. A baseball kesztyűk bőre ugyanis idővel puhábbá válik és hihetetlenül tartós. Ezt a technikát felhasználva kiegészítette a cég a kínálatát tartós marhabőrből készült női táskákkal, amik azonnal híresek és keresettek lettek. A 60-as években tovább bővítette a COACH a termékpalettát, és immár cipőket, női pénztárcákat, öveket és szemüvegkereteket is gyártottak. Mára a márka már közel 1000 üzlettel rendelkezik világszerte.

COACH színek

A COACH márka a különleges színű bőr táskák ás kiegészítők szempontjából is úttörőnek számított. Amikor úgy próbálták a bőrt kikészíteni mint a baseball kesztyűkét, arra is rájöttek, hogy így a bőr könnyebben felszívja a festéket és a megszokott unalmas barna szín helyett extravagáns színekkel díszíthetik táskáikat. Mondani sem kell, hogy ez mekkora sikert aratott a hölgyek körében! Ugyan a bőrfeldolgozás módszerei már nem ugyanazok mint 80 évvel ezelőtt voltak, a gyönyörű és különleges színek megmaradtak. Legyen szó egy citromsárga, bordó vagy világoskék színről, a COACH táskapalettája szinte a teljes színskálán magába foglalja. De természetesen egy klasszikus fekete, barna vagy krémszínű táskát is választhatsz, ha például az irodába vagy üzleti megbeszélésre keresel valamit.

COACH - a megfizethető luxus

A COACH kiváló minőségű és tervezésű termékei természetesen nem az olcsó, gyors divat kategóriába tartoznak. Ugyanakkor nem is a megfizethetetlen dizájner kategóriába. A márka azt a rést szeretné betölteni a piacon, amelyet megfizethető luxusnak hívunk és amelyet oly kevés másik márka lát el jelenleg. Aki értékeli a csúcsminőséget, a divatot és a nívós gyártási technikákat, annak mindenképp jó választás egy COACH táska vagy cipő. Sokak karácsonyi ajándék listáján ott egy ilyen táska, amely értékes, de mégse lehetetlen a megvásárlása. Válaszd az ikonikus "Duffle" táskát, amely 1971-ben az amerikai Vouge-ban is szerepelt, vagy a "Saddle Bag" táskát, amely az American Airlines hivatalos stewardess táskája volt a 80-as években. De a legtöbbet eladott "Dinky" táskára is eshet a választásod, amely az első elcsavarható zárú táska volt és, amelyet a 70-es évektől választ rengeteg elegáns hölgy világszerte ha kis méretű táskát keres. Nézz szét most a kínálatban és válassz egy ilyen ikonikus és luxus minőségű táskát.