Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Coccinelle114

Coccinelle - divat Olaszországból

A Coccinelle divatházat 1978-ban alapították Olaszországban. A cég székhelye ma a Parma tartományban lévő Sala Baganzába van. Olaszul a szó katicabogarat jelent és ez a kedves kis bogár megjelenik a márka logóján is. A márka a kezdetekben kimondottan a bőrárúkra specializálódott. Kezdeti kínálatukban bőrtáskákat és pénztárcákat találhattunk, ma azonban a cég nagyon kibővítette termékpalettáját és ma vásárolhatunk Coccinelle öveket, kalapokat, órákat, kesztyűket, sálakat és kiegészítőket is. A márka mára már világhírűvé vált és folyamatosan kényeztetik vásárlóikat újabbnál újabb termékekkel. Nevezetesen évi négy kollekciót hoz ki a cég. Mivel egy exkluzív márkáról van szó, csak a nívósabb nemzetközi áruházakban találkozhatunk a termékeivel. Azonban most már online is megvásárolhatod ezeket a szuper táskákat az ABOUT YOU webáruházában! Így nem kell lemaradnod a legszuperebb táskákról neked sem.

Coccinelle minőség megfizethető áron

A Coccinelle név magában hordozza a minőséget, a részletekre való odafigyelést és az olasz divat ellenállhatatlan csábítását. Ez az a tökéletes kombináció, amely a márkát olyan népszerűvé teszi az igényes nők körében. A Coccinelle táskapalettáján találhatsz hétköznapi alkalmakkor viselhető táskákat is, de természetesen ha luxusra és az exkluzivitásra vágysz, akkor is találsz megfelelő darabot. A táskák formatervezése finom sziluetteket, letisztult és elegáns formákat és ügyes tárolási megoldásokat tartalmaz, amelyek oly fontos szempontok egy olyan mindennapi termék esetében mint egy táska. Anyag tekintetében is van választási lehetőség. Lehet az sima bőr, hasított bőr vagy lakk. A formatervezés választéka pedig még ennél is nagyobb. Csak azt kell eldönteni, hogy milyen alkalomra kell a táska és attól függően kiválaszthatsz egy kisebb, közepes vagy nagyobb méretű darabot. A Coccinelle táskák ár-érték aránya is figyelemre méltó. Egy ilyen kiváló minőségű táskát a legtöbb dizájner márka ugyanis jóval magasabb áron kínál. Így még egy okkal több szól ezek mellett a táskák mellett.

Alkalmi táskák a Coccinelle kínálatából

A legtöbb Coccinelle táska különleges alkalmakhoz illik, hiszen exkluzív dizájnú táskákról van szó. Egy fekete táska arany csattal vagy lánccal abszolút elegáns, így színházba, koktélpartira vagy bármilyen elegáns alkalomra kitűnő lesz. Ha ez az alkalom nyárra esik, választhatsz a fekete szín helyett egy szép krémszínt is, amely legalább annyira elegáns, de mégis vidámabb. A kollekció számos élénk színű Coccinelle táskát is tartalmaz, amelyek csak úgy vonzzák majd a tekinteteket. Ha bulizni indulsz valami nívósabb helyre, válassz egy ezüstösen csillogó táskát és a hatás garantált! A Coccinelle táskát kiegészítheted egy ugyanilyen márkájú pénztárcával is, hogy amikor fizetsz az italokért akkor is tökéletesen stílusos legyél. Számos színben találsz pénztárcát is kínálatunkban.