Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

GEOX: a csúcstechnológia és az olasz dizájn találkozása

Az olasz GEOX márkát 1995-ben alapította Mario Moretti Polegato, és mint oly sok márka alapítója, ő is saját kellemetlen tapasztalata miatt kezdett el egy olyan cipőn dolgozni, ami jól elvezeti a hőt és hagyja lélegezni a lábat. Az olasz márka székhelye tulajdonképpen egy hatalmas laboratórium, ahol számos szakértő, mérnök, kémikus és fizikus dolgozik azon, hogy a GEOX cipők és ruházati termékek a tudomány segítségével a csúcstechnika élvonalába tartozzanak. A márka kínálatában női, férfi és gyermekek számára készült lábbelik egyaránt megtalálhatóak. A nemcsak praktikus, de egészséges, légáteresztő és hőelvezető, ugyanakkor vízhatlan cipők számtalan változatát megtalálhatod a GEOX webshop kínálatában, legyen szó kényelmes félcipőről, divatos csizmáról, vagy akár egy klasszikus és sikkes körömcipőről.

GEOX webshop: ahol az etikus gyártásból származó, innovatív termékek kaphatók

Az olasz márka neve a görög föld szó (GEO) és a futurisztikus technológiát szimbolizáló X ötvözete, ami kiválóan tükrözi a márka hitvallását. A GEOX nemcsak a folyamatos termékfejlesztést tartja fontosnak, de a társadalmi szerepvállalást is elengedhetetlennek tartja. A márka az etikus vállalkozói magatartás elkötelezett híve. Elutasítja a gyermekmunkát és kizsákmányolást, valamint támogatja a szakszervezetek megalakulását a gyártás helyszínein, továbbá folyamatosan ellenőrzi beszállítóit. A GEOX kínálatában most számos női, férfi, illetve gyerekcipő közül válogathatsz, termékpalettájában biztos megtalálod a Neked szükésges divatos félcipőt, meleg csizmát vagy sikkes körömcipőt. A GEOX cipők megvásárlásával nemcsak egy innovatív anyagokból készült lábbelire tehetsz szert, de Te is leteheted a voksodat a márka által képviselt értékek mellett.

GEOX webshop: az innovatív lábbelik vásárlását szórakozássá változtató online áruháza

Az olasz GEOX márka termékei gyártása során megalapítása óta a jövő technológiáját és alapanyagjait használja. A márka saját laboratóriumában és műhelyében számos szakértővel működik együtt, hogy a márka termékei folyamatosan megújuljanak. A márka cipőinek jellegzetessége, hogy nemcsak vízhatlanok és légáteresztők, de a megfelelő hőelvezetésről is gondoskodnak, így a GEOX cipők viselése egyet jelent a maximális kényelemmel. Jó hír a futurisztikus dizájn szerelmeseinek: a GEOX márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! A GEOX futurisztikus anyagokból készült cipői viselésével magad is betekintést nyerhetsz a jövő divatjába!

.

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb GEOX Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) GEOX márkától férfiaknak!