Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Obey62

Obey ruhadarabok nőknek

Az Obey divatmárkát 2001-ben alapította Shepard Fairey utcaművész és illusztrátor politikai tevékenysége részeként. Extravagáns ruhadarabjaikat John Carpenter Elpusztíthatatlanok című filmje ihlette: rengeteg mintát és dizájnt kölcsönöztek ebből a műalkotásból. Termékeikre a kiváló anyagminőség és az ízléses, ámbár extravagáns megjelenés a jellemző. Az ABOUT YOU kínálatában is rendkívül sokféle Obey terméket találhatsz: szoknyák, dzsekik, pólók, nadrágok és ingek széles választékából választhatod ki a hozzád legjobban illő darabot. Nálunk csak eredeti termékeket találsz, így ha igazi Obey-minőségre vágysz, nézz szét kínálatunkban!

Obey szoknyaválasztási kisokos

Az Obey termékpalettája rendkívül széles, de mind közül talán szoknyáik örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Mindennek fényében az alábbiakban egy szoknyaválasztási kisokossal készültünk neked, ami sokat fog segíteni, ha a tökéletes szoknya beszerzésére készülsz. Ebben az esetben természetesen jónéhány szempontot figyelembe kell venned, de ízléseden kívül leginkább testalkatod határozza meg, hogy melyik fazon áll neked a legjobban. Ilyenkor nemcsak a szoknya fazonjára, hosszúságára és színére kell gondolnod, fontos az is, hogy milyen az anyaga, a mintája, valamint hogy vannak-e rajta hímzések. Míg a vastagabb, erősebb anyagok inkább a vékony hölgyeknek állnak jól, a puhább, vékonyabb anyagú darabok optikailag vékonyítanak, így a teltkarcsú testalkatúaknak jobban járnak egy ilyennel. Sőt, nekik érdemes odafigyelni arra is, hogy a szoknya derékrésze ne legyen túl kirívó, hiszen egy díszes derékrésszel ellátott darab odavonzza a figyelmet a pocakra, ami ebben az esetben inkább kerülendő. Bár sokan nem tudják, a karcsún és a teltkarcsún kívül is rendkívül sokféle női testalkat létezik. A legszerencsésebbnek talán azok mondhatók, akik úgynevezett homokóra testalkattal rendelkeznek – ez tökéletes harmóniát jelent a felső- és alsótest között, ez az az arány, amelyre régebben a filmsztárok mindig törekedtek. Azoknak, akik ebbe a típusba tartoznak, érdemes odafigyelni az egyensúlyra, kihangsúlyozni alakjukat és kiemelni dekoltázsukat – ehhez egy térd alá érő fazon lehet az ideális. Egy másik gyakori testalkat az úgynevezett alma típus, ide soroljuk azokat, akiknél a felsőtest hangsúlyosabb, tehát a válluk szélesebb, dekoltázsuk pedig kerek. Nekik elsősorban az a fontos, hogy összhangba hozzák a felső és az alsó részt, így érdemes olyan ruhát felvenni, amik a lábakra terelik a figyelmet – ilyenek a lefelé bővülő darabok.

Obey termékek az ABOUT YOU-nál

Ha arra készülsz, hogy Obey termékkel bővítsd ruhatárad, az ABOUT YOU-nál jobb helyen nem is lehetnél. A webáruházunkban leadott rendelésekre ráadásul ingyenes házhoz szállítást, 90 napos visszaküldést és utánvétes fizetési lehetőséget biztosítunk! Ne habozz – nézz szét webáruházunkban, szűrd a találatokat márka alapján, hogy csak az Obey darabok jelenjenek meg, és csapj le a szezon legmenőbb darabjára még ma!