Női Táskák34

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Táskák

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Táskák

Coach táskák - luxus minőség és megfizethető ár

Aki értékeli a minőségi bőrárút, annak nem kell bemutatni a Coach táska márkát. Az amerikai márka ugyanis már évtizedek óta kényeztetni női vásárlóit a szebbnél szebb, csúcsminőségi táskáival. A Coach cég táskákkal kezdett de ma már egyéb bőrkiegészítők is ott vannak a termékpalettájukon. Minden Coach táska a kiváló kidolgozásról és klasszikus stílusról ismert. De hogyan is kezdődött a cég története? 1941-ben járunk, amikor Manhattan Leather Bags néven megszületett a cég Lillian és Miles Cahn irányításával. A cégalapítókat lenyűgözte a baseball kesztyű kialakítása, és ez inspirálta egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező kézitáska létrehozására. Hat bőrművessel együttműködve 12 kézitáskából álló kollekciót készített a pár. Mint egy baseball kesztyű, ezek a táskák barnás színt kaptak, rugalmas, kiváló minőségű bőrből készültek, és kiváló öltésmunkával és kivitelezéssel készültek. 1979-ben csatlakozott a céghez Lew Frankfort, aki ma az Coach vezérigazgatója. Frankfort világhírű márkává tette a Couch táskákat és úgy vezette be a köztudatba, hogy ez egy megfizethető luxusmárka.

Coach táska - signature kollekció

A Signature collection azokat a modelleket jelenti, amelyek leginkább ismertté tették a márkát. Ez a kollekció 2001-ben született meg és került az áruházak polcaira. Mostantól, azok a nők akik nem tudták megengedni maguknak a csillagászatian magas árú dizájner táskákat, viszont az áruházakban kapható híres márkákat utánzó silány minőségű darabokkal nem voltak megelégedve, vásárolhattak olyan táskát ami csúcsminőségű de mérsékelt árú. A signature collection összes modelljén megfigyelhetjük a nagy C-betű logót, amely rögtön felismerhetővé teszik ezeket a Coach táskákat. Azonban a kollekció mellett természetesen számos más Coach táska is létezik, például erős színű bőrtáskák vagy a kis partytáskák.

A legkeresettebb Coach táskák

A Duffle Coach táska 1971-ben született és még abban az évben megjelent az amerikai Vouge magazin oldalain. Egy puha, lanyha, közepesen nagy méretű táskáról van szó, amely azonnal meghódította a divat szerelmeseit. Szabadidőre ennél stílusosabb táskával nem is mutatkozhatnál! A Saddle Bag, azaz nyeregtáska nevű darab valóban egy nyeregtáskára hasonlít. 1980-ban ez lett az American Airlines hivatalos stewardess táskája. A sokrészes és sok rekeszes táska nagyon praktikus és számos más márka azonnal hasonló táskák készítésébe kezdett látva a sikert. A saddle bag Coach táska 2016-ban a cég best sellerje lett. A Dinky egy kis méretá táska, amelyen először jelent meg a bronz forgózáras megoldás. Egy kemény fedelű táskáról van szó, amelyet átlósan hordhatunk a vállunkon. A Slim Satchel táska eredetileg uniszex volt és üzleti táskának tervezték. Egy kézben és vállon is hordható nagy méretű táskáról van szó.