Női Övtáskák311

Újra divat az övtáska

Az övtáskákat a 80-as években találták fel, mint praktikus kistáskákat. Ha csak pár apró dologra van szükséged, mint a kocsikulcs, okostelefon vagy papírzsebkendő és nem akarsz retikült cipelni vagy a zsebeidet telepakolni, akkor a női övtáska a legjobb megoldás. Az övtáska nem is olyan régen teljesen divatját múlt lett, mára azonban visszarobbant a divatba és olyan nívós márkák gyártanak ilyen táskákat mint az Adidas, a Levi's vagy a Guess. Az övtáskák használata nemcsak praktikus hanem nagyon egyedi és trendi is. Ezek a kis, formatervezett táskák ki fogják emelni a ruhádat és fel fogják hívni a figyelmet az egyéniségedre. Nincs is más dolgod, mint szétnézni az ABOUT YOU webshopban a jobbnál jobb darabok között és eldönteni, hogy melyik lesz a legmegfelelőbb neked. Egy női övtáska nagyon sokféle stílusú lehet. Nézzük a fajtákat.

Lezser praktika a szabadidődben

Szabadidős tevékenységhez az övtáskánál nincs jobb megoldás kisebb tárgyaid tárolására. Egyrészt egy sportos övtáska nagyon jól fog illeni a tréningruhádhoz, másrészt így minden, mindig kéznél lesz és bármihez könnyen hozzá tudsz férni. Ha kocogni mész, csatold a derekad köré és így biztonságban lesz az okostelefonod és a kulcs se fog kiesni a zsebedből. De ha lassabb a tempód, például csak a kutyád sétáltatod, akkor akár a válladra is akaszthatod és mégsem egy nehéz válltáska fogja húzni a vállad. Egy fesztiválra vagy tópartra is jól fog jönni ez a kompakt kis táska. Biztonságosan, a testedhez csatolva senki sem fog tudni belenyúlni és kiemelni belőle a pénztárcádat. Sokat mászkáló, városnéző utazáshoz vagy túrázáshoz semmi sem tökéletesebb, mint egy kopásálló és sportos, például egy Columbia, övtáska.

Trendi női övtáska a hétköznapokra

Egy övtáska nemcsak a hétvégi, szabadidős tevékenységekhez illik. A népszerű európai és amerikai divatcégek mind-mind gyártanak divatosabbnál divatosabb darabokat. Egy extravagáns, fémesen csillogó, feltűnő darabot akár az esti bulizáshoz is felvehetsz. Csatold a derekad köré vagy keresztbe a mellkasodon és biztonságban lesz benne az összes cuccod. Senki nem fog rálépni vagy italt ráönteni.
Olyan diszkrét kinézetű, szolíd, elegáns övtáskákat is találsz a webshopban, amit egy elegáns pulóverhez és nadrághoz is felvehetsz. Létezik műbőr verzió is, ami akár irodába is elmegy ha igazán különleges benyomást akarsz kelteni. Ha van konkrét elképzelésed, érdemes a szűrőt használni, ahol be tudod állítani a színt és az anyagot. Sok a mintás vagy több színű táska, amik igazán vidám, nőies benyomást keltenek. Van olyan darab is amelyik színváltós, attól függően, hogy hogyan esik rá a fény. Ez nagyon fel tud dobni egy kék farmer - fehér póló kombinációt.