Női prémium táskák834

Női márkás táskák az ABOUT YOU-n

A táskák különlegese szerepet töltenek be egy nő életében. Szinte minden nő imádja a táskákat és akkor is szívesen vásárol újat ha a szekrénye már tele van velük. De hát a divat változik és mindenki szívesen jelenik meg egy új táskával az új évszakban. A márkás táskák ezen belül is kiemelkednek. A márkás táskák a nőknek kb. olyanok mint a luxus autók a férfiaknak. Hiszen a dizájner ruházat és kiegészítők esetében tudjuk, hogy a termékek a legmagasabb minőségű anyagokból készültek és nem tömegszámra. Neves divattervezőket alkalmaznak ezek a divatházak, akik egyedi gondolkodásúak és az általuk megtervezett termékek is egyediek. Ha egy fontos eseményen szeretnél megjelenni, jobb benyomást fogsz kelteni egy dizájner táskával mint egy olcsó, műbőr táskával. Nézz hát szét most az ABOUT YOU táska kínálatában és készülj fel a következő nagy eseményre, vagy egyszerűen csak kényeztesd magad egy kicsit.

Márkás táskák mindennapra

Női márkás táskákat rengeteg féle méretben, színben és stílusban ajánlunk neked. Először is azt kell eldönteni, hogy milyen alkalomra szeretnéd megvásárolni az új táskát. Ha irodába járáshoz szeretnél egy dizájner táskát, elsősorban a nagyobb méretű bőr táskák között nézz szét. A bőr azért jó választás mert természetesen puha tapintású, fényes és tartós. Ráadásul az évek múltával a bőr egy kicsit vintage kinézetet is kap, ami még növeli a táska patináját. Léteznek egészen nagy méretű márkás táskák, amibe akár egy laptop is befér. Ha több dolgot szeretnél magaddal vinni de nem az irodába tartasz, választhatsz egy márkás női hátizsákot is. Ezek a táskák többnyire szintetikus anyagból készülnek, így könnyen tisztán is lehet őket tartani. Ha piknikezni indulsz egy parkba és leteszed a táskát a földre, utána otthon egyszerűen át tudod törölni egy nedves szivaccsal. Szintén szabadidős célra tökéletes lesz egy dizájner övtáska, ha nem kell sok mindent cipelned. Belefér a telefon, kocsikulcs, zsebkendő és egy két make-up és már meg is vagy.

Márkás táskák különleges alkalmakra

A kis méretű márkás táskák vagy a clutch táskák alkalmakhoz illenek igazán. Akkor, amikor az este folyamán csak néhány tárgyra lesz szükséged. Ezek a márkás táskák lehetnek egészen kicsi, úgynevezett borítéktáskák, vagy egy kicsit nagyobbak. Ha eseményről van szó, nagyon fontos, hogy a táska színe tökéletes összhangban legyen a ruháddal. Az ABOUT YOU-n rengeteg féle színű táskát találsz a citromsárgától a feketén át az ezüst színűig. Márkás táskák olcsón is a tiéd lehetnek ha a rendezőt a legnagyobb akció szerint állítod be. Így akár 30-40% kedvezménnyel is elvihetsz egy dizájner táskát.