ÓRIÁSI NYÁRI AKCIÓ: akár -70% EXTRA5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Fenntarthatóbb divat & ruházat24 811
Nézet
Rendezés
Méret
Szín
Márka
Ár
Stílus
Category Teaser_HU_Nachhaltigkeit_F
PayPalMasterCardMaestroVISACash on DeliveryGLSMagyar Posta

Fenntartható divat a bolygónk érdekében

Ha ezt a részt olvasod, akkor bizonyára fontos neked a környezetvédelem és/vagy az emberi jogok védelme. Szuper, hogy ennyi féle ruha és cipő közül tudunk választani és azok még vannak is a méretünkben és azonnal megvásárolhatjuk őket, ennek viszont lehetnek káros következményei bolygónkra nézve vagy azoknak a harmadik világbeli embereknek az életére, akik készítették őket.
Az ABOUT YOU, mint Európa egyik legnagyobb divat platformja felelősséget szeretne vállani társadalmunk és bolygónk iránt azért nálunk sok a környezetbarát ruha. Kínálatunkban számos fenntartható ruha és kiegészítő elérhető és, hogy könnyű legyen ezeket felismerni megjelöltük őket a fenntartható címkével. Ezek a termékek a következő három kritériumból legalább egynek megfelelnek: környezetbarát anyagok felhasználásával készültek, erőforrásokat megtakarítva készültek, illetve tisztességes munkakörülmények között készültek.

Fenntartható divat márkák az ABOUT YOU-n

Ha a kiválasztott fenntartható címkével jelzett termékre kattintasz, megtudhatod a részleteket, hogy ez a termék miért kapta a címkét. Ha a fenntartható részre kattintasz alul három kis ikon közül legalább az egyik zöld lesz. Ezek balról jobbra haladva környezetbarát anyagot, környezetbarát termelést, és etikus munkakörülményeket jelentenek.
A fenntartható termék kategórián belül megtalálható számos környezetbarát ruha, cipő, táska, öv, ékszer, sapka, napszemüveg és még sok-sok más.
A fenntartható divat cikkeket gyártó márkák sora szinte végtelen. Olyan jól ismert cégek, mint az Adidas, a Mango vagy a Levi's éppúgy gyártanak fenntartható termékeket mint a már évek óta ezt népszerűsítő The North Face. Csak rajtad múlik hát, hogy fontos-e neked a kiválasztott ruhadarab eredete. Nem is gondolnád, hogy milyen egyszerű etikusan és környezetbarát módon gyártott terméket választani és még az árak is teljesen megfizethetőek. Nézz szét fenntartható termékeink között és járulj hozzá te is bolygónk megóvásához.

Fairtrade, bio, fenntartható divat - mi a különbség?

A fenntartható divat fogalmán belül rengeteg nemzetközileg elismert címke létezik. A leggyakrabban használt fenntartható ruha címkék közé tartozik a Fairtrade, ami angolul annyit jelent, hogy etikusan készített és forgalmazott. Ez általában a termelők és a gyártók munkakörülményeire vonatkozik. Ezért lehet fairtrade egy kávé és egy cipő egyaránt. A bio, vagyis organikus azt jelenti, hogy nem használtak vegyszereket és növényvédő szereket a termeléskor. Ez élelmiszer esetében egyértelmű, hogy mit jelent. Ruhák esetében sokszor a pamut termékek bio címkéjűek, ami fontos lehet kisbaba ruha vásárlása esetén. Gyakran találkozhatsz a fekete háromszög szimbólummal ahol három pici nyíl van a háromszög három oldalán. Ez azt jelenti, hogy a ruha anyaga újrahasznosított anyagokból készült.
Bőrárúk esetében találkozhatunk a Leather Working Group címkével, ami azt tanusítja, hogy környezetvédelmi szempontoknak megfelelő cserzőműből származik a bőr alapanyag.

Népszerű márkák ebben a kategóriában
Népszerű színek ebben a kategóriában
További érdekes témák
Női Kategóriák
Női Márkák
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
Biztonságos vásárlásAz adataid biztonságban vannak
*Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés előtti 30 napban.**Minden belföldi hálózatról ingyenes. Külföldi hívások esetén díjak merülhetnek fel.***Teljes összeg ÁFÁ-val.5) Az akció eddig érvényes: 2022.07.03 (23:59). További feltételek itt: https://www.aboutyou.hu/akcio-feltetelei
RólunkSajtóÁllásokBefektetői kapcsolatokAdatvédelemFelhasználási feltételekImpresszum
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG