Fedezd fel NYÁRI AKCIÓNKAT: Akár -70%5

Miniszoknyák2 068
Nézet
Rendezés
Méret
Szín
Márka
Ár
Stílus
Category Teaser_Steering_2022_CW15_SkirtsGuide_Female
PayPalMasterCardMaestroVISACash on DeliveryGLSMagyar Posta

Miniszoknyák, amelyek sosem mennek ki a divatból

Ha választanunk kellene egy divatcikket, amely kiválóan jellemzi a 60-as éveket, akkor az biztosan a miniszoknya lenne. Megjelenése után egy évvel már mondhatni mindenki, aki megtehette, ezt a típusú rövid szoknyát viselte. Az évek során pedig rendkívül népszerű ruhadarabbá vált, különböző hosszúságú, anyagú és más-más kiegészítőkkel ellátott miniszoknyák jelentek meg a piacon. Vitathatatlan, hogy a miniszoknya a fiatalok szimbóluma és mindig is az marad, de ez nem jelenti azt, hogy csak a tinédzserek viselhetik. Az évek múltán enyhültek a szabályok és emelkedtek a korhatárok – manapság még a 40-es éveikben járó nők is szívesen viselnek rövid szoknyákat. Ez tehát azt jelenti, hogy nem számít, hogy a húszas éveidben jársz, vagy a középkorú nők táborát erősíted, probléma nélkül viselheted. Viselése pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy vonzónak és fiatalosnak érezd magad az év minden napján.

Miniszoknya – kicsi, de édes

Temérdek különböző stílusú miniszoknya létezik. Az anyagra vonatkozóan bátran állíthatjuk, hogy kevés olyan anyag van, amiből még ne készült volna miniszoknya. Rendkívül változatos ruhadarab, a hosszúsága, anyaga, színe és stílusa is változó. Gyakori, hogy egy szoknyát zsebbel is kiegészítenek, némelyeknél pedig az öv, vagy csinos kis csat is tartozékként szolgál. Ezeket a szoknyákat nyugodtan kombinálhatod lapos cipővel, sneakerrel vagy magassarkú cipővel egyaránt. Lényeg, hogy kényelmesen érezd magad a bőrödben. Egy szoknya viselhető úgy is, hogy sportos megjelenést kölcsönözzön – vannak pont erre a célra kialakított sportos szoknyák, amelyek lehetővé teszik a szabad mozgást. Ilyeneket viselnek például a teniszezők. Divatosak és nagyon népszerűek azonban a farmer és a bőr miniszoknyák is. Ezekre jellemző, hogy szűkek és nem biztosítanak szabad mozgást, azonban rendkívül vonzók. Egy magassarkúval viselve könnyedén képes leszel bárkit elcsábítani.

Miniszoknyák forradalma

Rengeteg nő imádja a miniszoknyát, kortól, magasságtól és súlytól függetlenül. Volt egy idő, amikor a miniszoknyák a háttérbe szorultak és győzött a „szerényebb” öltözködés iránti vonzalom, amely a hosszabb, lazább szoknyákat támogatta. Manapság azonban látni lehet, hogy újra divatba jöttek a miniszoknyák. Egyre több nő viseli őket, mikor jön a tavasz és az idő is felmelegedik. Változnak a stílusok és a méretek, az utóbbi években azonban már eljutottunk arra a pontra, hogy egy szoknya bátran lehet annyira rövid, amennyire csak szeretnénk. Nincs semmilyen írott vagy íratlan szabály arra, mennyire lehet mini a mini, az ABOUT YOU-n pedig találhatsz rengeteg típusú, stílusú, különböző színű és hosszúságú darabokat.

Népszerű márkák ebben a kategóriában
Népszerű színek ebben a kategóriában
További érdekes témák
Női Kategóriák
Női Márkák
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
Biztonságos vásárlásAz adataid biztonságban vannak
*Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés előtti 30 napban.**Minden belföldi hálózatról ingyenes. Külföldi hívások esetén díjak merülhetnek fel.***Teljes összeg ÁFÁ-val.5) A promócióra különleges feltételek nem vonatkoznak. https://www.aboutyou.hu/akcio-feltetelei
RólunkSajtóÁllásokBefektetői kapcsolatokAdatvédelemFelhasználási feltételekImpresszum
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG