Ugrás a fő tartalomra

Imádjuk a divatot.
És imádjuk a bolygónkat.

A mi hozzájárulásunk
Hiszünk abban, hogy üzleti tevékenységünk pozitív hatással van a környezetre, és minden embert tisztességes bánásmódban részesítünk. Ezért arra törekszünk, hogy vállalkozásunkat úgy működtessük, hogy az a lehető legtöbb pozitív hatást gyakorolja bárkire és bármire. Megközelítésünk részeként három területre fókuszálunk: a fenntarthatóságra összpontosító termékekre, a körforgásra és az ökológiai lábnyomunkra.
Fenntarthatóságra összpontosító termékek
Egyetlen termék sem 100%-ban fenntartható. De úgy gondoljuk, hogy sok termék előnyösebb választás a hagyományos társaikhoz képest. Az áruházunkban található funkciók révén lehetővé kívánjuk tenni vásárlóink számára, hogy megalapozott vásárlási döntéseket hozzanak, amelyek figyelembe veszik az egyes termékek környezeti és társadalmi hatásait.
Navigálj a fenntarthatósági szimbólumaink között vásárlás közben
Inspirációért tekintsd meg fenntarthatósági kategóriánkat.
Használd fenntarthatósági szűrőinket, hogy kiválaszthasd az általad preferált fenntarthatósági fókusszal rendelkező termékeket.
Kattints a szimbólumra vásárlás közben, ha a termék fenntarthatóságával kapcsolatos információkat szeretnél megtekinteni.
A termék anyagával, gyártásával és tanúsítványaival kapcsolatos további információkért kérjük, tekintsd meg a termék adatlapján található fenntarthatósági részt.
Körkörösség
A körkörös divatra irányuló kezdeményezéseink célja a termékek élettartamának meghosszabbítása és a divatgyártás és -fogyasztás során keletkező hulladék csökkentése. A fogyasztói szokások megváltoztatásának megkönnyítése érdekében a Second Love választékunk az első kézből származó divat alternatíváit kínálja, beleértve a second-hand és upcycling lehetőségeket.
Upcycling válogatás
A lábnyomunk
Folyamatosan mérjük környezeti lábnyomunkat, és ennek megfelelően finomítjuk elemzésünket. A megszerzett ismeretek alapján célokat tűzünk ki lábnyomunk csökkentésére, együttműködünk partnereinkkel a fejlesztések megvalósítása érdekében, és az elért eredményeket évente megosztjuk ESG-jelentésünkben.
Fedezd fel céges intézkedéseinket
A 2022/2023-as költségvetési évünk számokban kifejezve
A 2022/2023-as költségvetési évben az e-kereskedelmi tevékenységünk kibocsátási intenzitását 1,20 kg CO₂e/rendelésre csökkentettük, ami a 2020/2021-es referenciaévi 1,31 kg CO₂e értékhez képest javulást jelent a kibocsátási hatékonyságunkban. Emellett a 2020/2021-es bázisévhez képest 53,7%-kal csökkentettük a Scope 1 és 2 üvegházhatásúgáz-kibocsátásunkat, hangsúlyozva ezzel a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése iránti elkötelezettségünket. Végül pedig 54,4%-ra növeltük a tudományosan megalapozott célkitűzésekkel rendelkező üzleti partnereink arányát. Ezek az eredmények tükrözik a fenntarthatóság előtérbe helyezésére és a környezeti hatás csökkentésére irányuló folyamatos erőfeszítéseinket.
Hogyan járulhatsz hozzá?
Olyan egyszerű módokon, mint a fogyasztás csökkentése, tudatosabb döntések meghozatala, a körkörös ciklus választása a mindennapokban, és kedvenc ruháink ápolása, hogy azok a lehető leghosszabb ideig szolgáljanak. Fedezd fel a Love Your Wardrobe oldalunkat egyszerű és kreatív javítási és ápolási tippekért.
Legyünk figyelmesek
Számos módja van annak, hogy vásárlásaidat tudatosabbá tedd, a kapszulagardrób kialakításától kezdve az újrahasznosított, használt vagy fenntarthatóbb divatlehetőségek kiválasztásáig. A lehetőségek tárháza végtelen. Válassz olyan márkákat, amelyek osztják az értékeidet, és vásárolj azzal a szándékkal, hogy a lehető leghosszabb ideig szeresd a darabokat.
Vigyázz a ruháidra
A megfelelő ápolás segít abban, hogy ruháid tovább tartsanak. Ez lehet olyan egyszerű, mint az ápolási címke utasításainak követése, valamint a ruhadarabok ritkább és hideg vízben történő mosása. Keress egy jó szabót, és ne dobd ki a ruháidat. Adj nekik esélyt egy második életre.
A körkörös mozgalomhoz való csatlakozás
Számos módja van annak, hogy ruháidnak második életet adj, például újrahasznosíthatod vagy felújíthatod őket, barkácsolhatsz, eladhatod vagy adományozhatod őket egy jó cél érdekében. Szórakoztató lehetőségként a barátokkal való ruhacserét is fontolóra veheted.