Ugrás a fő tartalomra

Szeresd a ruhatárad

Ha jó gondját viseled a kedvenc ruháidnak, tovább kiélvezheted őket, és a bolygónkat is segíted. Mutatunk pár egyszerű, gyors és praktikus tippet, amikkel megjavíthatod, kitisztíthatod, de akár módosíthatod vagy át is alakíthatod a ruháidat, hogy új stílust kapjanak, és meghosszabbodjon az életük. Mehet a menet?
Cipőápolás az adidas-szal
Szeretnéd, hogy a sportcipődid mindig jól nézzenek ki? Ránk számíthatsz. Fedezd fel a cipőtisztítási tippeket, amelyek segítségével a cipőid a legjobb állapotban lesznek.
Szódabikarbóna cipőtisztításhoz A sportcipők álcázott megmentője - a szódabikarbóna valóban képes eltávolítani a bosszantó foltokat. Mindössze vízre, egy régi fogkefére és egy nedves ruhára van szükséged.
A sportcipőid otthoni kezelése Mentsd meg kedvenc sportcipőidet egy egyszerű módszerrel. Fogd a mindennapok hőseit, például a mosogatószert vagy a szódabikarbónát, két kefét (puha és kemény sörtéjű), ecetet, egy megbízható fogkefét és egy pár zoknit, és megmutatjuk, hogyan keltheted újra életre a sportcipődet.
How to clean suede sneakers Suede shoes can be tricky to clean, but with this quick and easy hack, you'll have them looking fresh in no time. Grab some white vinegar, water, a toothbrush, a microfiber cloth, and a white eraser. Ready to get started?
Stílushackek
Fedezd fel, milyen gyors, kreatív és szórakoztató ötletekkel dobhatod fel és újíthatod meg a kedvenc darabjaidat, hogy kapjanak egy második esélyt.
Hordd balaklavaként a sáladat A balakvlava, vagy a símaszk, most nagyon menő kiegészítő, ha hidegre fordul az idő. Csak a kedvenc sáladra lesz szükség, és máris kipróbálhatod ezt a trendi darabot. Mutatjuk, hogyan.
Dobd fel az edzőcipőd Sok edzőcipő kallódik a szekrényedben, de valami izgalmasabbra vágysz? Dobd fel a fehér sneakered otthon – elmondjuk, hogyan tuningold fel.
Vedd szűkebbre a ruhád derekát Túl bő a ruhád? Ezzel a varrás nélküli trükkel könnyen szűkebbre veheted, hogy tökéletesen simuljon a derekadra. Csak két biztosítótűre és egy szalagra lesz szükséged.
Javítások
Adj új életet a ruháidnak ezekkel az okos és egyszerű javítási trükkökkel, amikkel időt spórolhatsz, és a szabót sem kell meglátogatnod.
Varrj fel egy új gombot A gombod élete szó szerint egyetlen cérnaszálon függ? Megoldjuk! Íme egy egyszerű útmutató gombfelvarráshoz.
Könnyű lyukfoltozás Kilyukadt a ruhád, de nincsenek varróeszközeid? Könnyen helyrehozhatod egy vasalható folttal, sütőpapírral és vasalóval.
Hozd helyre a szakadt varrást Szétszakadt a varrás az egyik ruhádon, és gyorsan megjavítanád? Könnyebb, mint gondolnád – csak ollóra, tűre és cérnára lesz szükséged. Próbáljuk meg együtt!
Módosítás
Módosítsd a kedvenc darabjaidat, hogy méretben és stílusban is passzoljanak hozzád ezekkel az egyszerű és gyors trükkökkel!
Vedd rövidebbre a ruhád ujját Túl hosszú a ruhád ujja? Gyorsabban helyrehozhatod otthon, mintha szabóhoz vinnéd. Csak krétára, ollóra, mérőszalagra és varrógépre lesz szükséged.
Vedd rövidebbre a farmered szárát Túl hosszú a farmered szára, vagy csak átalakítanád? Most megtanulhatod, hogyan vedd rövidebbre egyszerűen, még akkor is, ha kezdő szabó vagy.
Vedd rövidebbre a szoknyád Túl hosszú a szoknyád, vagy csak feldobnád egy kicsit? Könnyen lerövidítheted, csak krétára, vasalható szegőszalagra, vasalóra és ollóra lesz szükséged.
Termékápolás
Viseld jó gondját a ruháidnak ezekkel az egyszerű ápolási tippekkel, hogy sokáig tartsanak, és ne veszítsenek a szépségükből.
Így értelmezd az ápolási címkéket Kitisztítanád az új ruhádat, de nem tudod, mit jelentenek az ápolási címkék ábrái? Hadd segítsünk! Összegyűjtöttük az összes lényeges mosási, szárítási és vasalási ábra jelentését.
Gyapjúápolási tanácsok A gyapjú kényes anyag, ami speciális ápolást igényel. Ha megfogadod ezeket a tippeket, sokáig kitartanak majd a gyapjúruháid.
Farmerápolási tanácsok A farmer tartós anyag, ami hosszú évekig is szolgálhat, ha gondját viseled. Most megosztunk pár tippet, hogy a farmered sokáig tartson, és olyan legyen, mintha most vetted volna le a polcról.
Szeretnél többet megtudni a tevékenységeinkről?