LEVI’S farmerek: a klasszikus női farmer

Ha tartós farmert keresel, a LEVI’S farmer tökéletes választás. A világszerte ismert LEVI’S brand nem csak együtt mozog a divattal, hanem maga határozza meg a divatot! A nadrágjait számos változatban kínálja, napjainkban különösen népszerűek a magas derékkal varrt modellek, ezek csodásan kiemelik a karcsú derekat. A némileg teltebb testalkatúaknak sem kell aggódnia, a hiszen minden alkathoz találhatsz magadnak megfelelő LEVI’S női farmert. Ha rövidebbek a lábaid, akkor a magas derekú nadrágok meghosszabbítják lábaid, s ezzel a kis optikai csalással magasabbnak fogsz tűnni. Ne habozz kihasználni a divat adta lehetőségeket, s állítsd össze saját farmer ruhatárad: bármilyen stílusban is gondolkodsz, a patinás márka modelljeinél ehhez keresve sem találhatnál jobb segítséget!

Minőség minden stílusban – a LEVI’S hatás

A boyfriend cut stílusban is a LEVI’S a nagyágyú, ezek a farmerek az utóbbi évek legjobb termékei. Az ilyen nadrágok lazák, sportosak és nagyon kényelmesek, s úgy néznek ki, mintha csak felkaptad volna a fiúd egyik ruháját. Bár ez az irányzat csak pár éve nőtte ki magát a női stílus egyik részévé, berobbanása utána azonnal elterjedt a világon. Ha ezt a stílust preferálod, a LEVI’S farmer webáruház termékei között megtalálhatod a neked valót. Ne válaszd ezt a stílust, ha alacsonyabb vagy, mert könnyen elveszel a lazább ruhadarabban. Ha a combjaid viszont kissé vastagabbak, a boyfriend cut darabok lágyabbá tehetik a vonalaid, kevésbé kihangsúlyozva a combokat. A bootcut levis farmer női változatai pedig arra készültek, hogy kívülről ráhúzva a nadrágszárat a csizmádra totál sikkes lehess egész nap!

Hatalmas választék a levis farmer webshop kínálatában

Van kedvenc színed és farmertípusod? Ha még nem döntöttél a végleges forma mellett, érdemes átböngészned a LEVI’S jeans webshop farmerjeit. A teljesség igénye nélkül vannak itt különféle színű, kőmosott vagy koptatott modellek, sőt az élénkebb színű darabok sem hiányoznak. Ha pedig az igazán vad kinézetet preferálod, akkor a destroyed stílus gyárilag lyuggatott vagy szakított nadrágjai lesznek a kedvenceid. A nagy múltú gyártó farmerjeiben garantáltan nem csalódsz majd, a márka további ruhadarabjaival kombinálva őket pedig bármilyen alkalomra megfelelő szettet állíthatsz össze. Még nem sikerült dönteni? Lapozd át a kínálatot és válaszd ki magadnak a stílusodhoz legjobban illő LEVI’S farmert!