Női Kabátok2

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Kabátok

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Kabátok

Desigual kabátok: szabadság és életérzés

A Desigual kabát nem egy tömegcikk, garantáltan nem találkozol vele minden sarkon! Az egyedi kinézet a hippi korszak szabadságából merít, hogy napjaink stílusával elegyítve tényleg valami maradandót alkosson. A retró megjelenés szuper, tökéletesen érezni benne az amerikaiak szabadságvágyát és a kaliforniai nap melegét. Te is a lázadók közé tartozol, s nem szeretnél a századik lenni a sorban, aki ugyanazt a kabátot hordja? Akkor a Desigual női kabát egyértelműen a te választásod! A legújabb Desigual kabátok az élénk színeket, kerek alakokat és pszichedelikus mintákat hordozzák magukon, így ebben a cool ruhadarabban biztos kitűnsz a szürke tömegből!

Női dzsekik a Desigualtól

Egy Desigual kabát segítségével biztosan felkészülhetsz a legnagyobb hidegre, mivel ezek a darabok a legjobb minőségű szövetből készülnek, eltérő dizájnjuk pedig lehetővé teszi, hogy a különféle alkalmakhoz különféle kinézetet válassz. Ha a hűvösebb nyári éjszakákra keresel valamit, akkor a Desigual dzsekik lesznek az ideálisak, míg a farmerdzsekik a divat alapvető kellékeinek számítanak. Ezek menő szabása, oldalzsebei és állítható gallérja mindig úgy alakítható, hogy a legtökéletesebb keretet adják a felsőtestednek. Ha pezseg az éjszaka, akkor csak húzd szét a dzsekit, engedj ki pár gombot az ingedből, és indulj a kalandok felé! A színes Desigual ruhák pedig még a legunalmasabb napokon is megadják neked a ragyogást, hordd őket akár nadrághoz vagy szoknyához, mindig te leszel a középpontban!

Válaszd a megfelelő típust

Bár elsődlegesen mindenki a stílusához öltözködik, azért ne feledd, a különböző évszakokhoz a megfelelő típusú Desigual kabát illik! Télen egyértelmű győztes a vastag télikabát, vagy egy jó minőségű anorák, amely nem csak a derekadat védi, de kapucnijával a legdurvább szélviharnak is ellenáll. A steppelt kabátok még mindig az egyik legdivatosabb választásnak számítanak, s akármilyen kivitelben is készülnek, nem lehet mellé nyúlni velük. Az átmeneti kabátok ősszel és tavasszal is jó szolgálatot tesznek, de ha minden kötél szakad, a nyarat is kihúzhatod velük. A farmer kabátokhoz pedig nem kell túl sok megjegyzést fűzni, ami viszont egyedivé teszi ezeket a ruhákat, az a Desigual teljesen egyedi mintája. A fekete színt szereted? Vagy a vöröset? Unod már az egyszínűt, s mindenképpen valamilyen vagány, mintázott darabra fáj a fogad? Bárhogy is legyen, a Desigual kabát segítségével megtalálod kedvenceid!