Női Kabátok6

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Kabátok

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Kabátok

Tommy Hilfiger kabát: az amerikai stílusú, laza outfit meghatározó darabja, hűvösebb napokra

A népszerű prémiumkategóriás márka alapítójának - teljes nevén Thomas „Tommy” J. Hilfigernek - szakmai karrierje a 70-es években akkor indult be, amikor sikerült meglovagolnia a lázadó amerikai fiatalok úgynevezett hippimozgalma kínálta lehetőségeket. Az ebben az időben forgalmazott termékpalettája, a lemezektől a trapéznadrágig, szinte teljes egészében e sajátos szubkultúrához igazodó, speciális divatcuccokból állt. A hullámvölgyektől sem mentes szakmai életút és cégtörténet lényeges fordulópontját az jelentette, amikor 1985-ben, egy indiai befektető segítségével, létrehozta az azóta nemzetközi elismerésnek örvendő Tommy Hilfiger Corporationt. A folyamatosan megújuló ruházati kollekció mára a ruházati termékek és kiegészítők teljes skáláját felölei. Az öltözékekről elmaradhatatlan a márkának az amerikai zászló piros-kék-fehér színeit idéző, jellegzetes formájú logója, de jellemző rájuk az is, hogy a többségük ugyancsak az amerikai trikolor színvilágára épül. A cég által kínált, sportosan elegáns dzsekik és kabátok gazdag választékának is fő attribútuma az amerikai college-ek világát megidéző laza, sportos megjelenés, amelyben a hagyományos elemek a divattrendek által befolyásolt stílusjegyekkel harmonikusan ötvöződnek. Ha Te is kedveled a merész, sportos, mégis divatos cuccokat, akkor számodra is jó választás lehet a trendi Tommy Hilfiger kabátok egyike.

Tommy Hilfiger női kabát: a divattudatos hölgyeket díszítő, remekül kombinálható ruhadarab

A márka lezser vonalú, tökéletes formavilágú téli, illetve hűvösebb időre tervezett ruházati cikkei nem nélkülözik a hölgyek által igényelt elegáns megjelenést. Viselésével azonnal a társaság középpontjába kerülhetsz, de elismerő bókokat gyűjthetsz be akkor is, ha munkába menet van rajtad egy stílusos Tommy Hilfiger kabát. Mert, bár a márka maga nemzetközi, a cuccok mégis egyedi öltözetet jelentenek a laza, trendi formákra és színekre fogékony hölgyek számára. A Hilfiger márka kiváló minőségű, válogatott anyagokból készült, elegáns kabátjaival kombinált outfitjei olyan páratlan élményt jelentenek, amelyet nem lehet nem észrevenni, hiszen viselője magabiztos fellépéséből az azonnal sugárzik. A sima vagy prémgalléros, kapucnis vagy kereknyakú, bélelt vagy béleletlen, gombos vagy cipzáras, hosszú vagy rövid fazonú modellek gazdag választékából biztosan Te is találsz az egyéniségedhez illő, csinos darabot.

Tommy Hilfiger női kabát: a tavaszi, őszi és téli szezon felsőruházatának összetéveszthetetlenül egyedi karakterű darabja

Amikor megvásárolsz egy lezser kialakítású, sportosan elegáns Tommy Hilfiger női kabátot, akkor jelképesen az amerikai álom egy szelete lesz a Tiéd. Ugyanis a márka immár a világ több, mint száz országában forgalmazott, letisztult forma- és színvilágú, jól kombinálható, egy kicsit sem hivalkodó vagy harsány öltözékeiben egy sajátosan amerikai életstílus, életérzés tükröződik vissza. Növekvő népszerűségüket a márka cuccaiban fellépő, koncertező világsztárok is jelentősen növelték. Ha a Te ruhatárodban is megjelenik a márka egy-egy ikonikus darabja, kicsit Te is sztárnak érezheted magad. És ne lepődj meg, ha a barátaiddal új Hilfiger szerelésedben nem győződ majd begyűjteni az elismeréseket, hiszen az ellenállhatatlanul vonzza majd a tekinteteket.