Ugrás a fő tartalomra

Nem vagy hétköznapi
Dzsekik és kabátok minden testalkatra

Nem vagy hétköznapi Dzsekik és kabátok minden testalkatra
Dzsekik és kabátok minden testalkatra951

Csak légy önmagad

Ünnepeljük mindannyiunk szépségét és egyediségét. Jó érzés magabiztosnak lenni, és tudni, hogy mi tetszik és mi áll jól. És hogy miért kell ismerned a testalkatodat? Minden arról szól, hogy kényelmes és sokoldalú darabokat válassz, és úgy kombináld őket, hogy a kedvenc tulajdonságaidat kiemeld. Akár homokóra, téglalap, fordított háromszög, körte vagy alma testalkattal rendelkezel, itt olyan darabokat találsz, amelyekben kényelmesen érezheted magadat és még jól is fogsz kinézni. Inspirálódásra fel!

Alma testalkat

Ha karcsúbb alsótesttel és kerek középtesttel rendelkezel, akkor alakod az alma típusnak felel meg. Érdemes beruházni egy klasszikus kabátba, mert azt lazán és elegánsan is lehet viselni. A klasszikus, bokáig érő változat hossza bármilyen szettnek ad egy kis eleganciát. Viseld kedvenc farmereddel, inggel és platformcipővel, és máris kész a laza outfit. Egy blézer stílusú dzseki vagy tengerész dzseki segít a legstílusosabb szett megteremtésében - a puha, plüss anyag ebben az esetben tökéletes választás lesz a kényelmes rétegezéshez. Viseld az edzőterembe, munkába vagy szabadtéri tevékenységekhez. Garantáltan megtalálod a megfelelő darabot, amiben jól érzed magad és még stílusos is!

Yasmin - Classy Black Set Look
Yasmin - Baby Blue Coat Look

Körte testalkat

Ha a legszélesebb testrészed a csípődnél van, és a felsőtested inkább vékony, akkor te körte testalkattal rendelkezel. Ha egyszerre akarod magad menőnek érezni magad és úgy is kinézni, akkor válassz egy bőrdzsekit. Ebben a szezonban a bőrdzseki khaki változata teljesen átvette az uralmat - bőrnadrággal és papuccsal párosítva egy előnyös és elegáns szettet kapsz, amelyet reggeltől estig viselhetsz. Egy hosszú bőrdzseki szuper divatos, és egy sötétebb árnyalatú nadrággal és rövid felsővel kombinálva egy könnyedén lezser öltözéket varázsolhatsz magadnak, amelyben garantáltan mesésen fogod érezni magad.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Black & Brown Leathery Look