Ugrás a fő tartalomra

Nem vagy hétköznapi
Hétköznapi stílusok minden testalkatra

Nem vagy hétköznapi Hétköznapi stílusok minden testalkatra
Hétköznapi stílusok minden testalkatra2 521

Csak légy önmagad

Ünnepeljük mindannyiunk szépségét és egyediségét. Jó érzés magabiztosnak lenni, és tudni, hogy mi tetszik és mi áll jól. És miért kell ismerned a testalkatodat? Minden arról szól, hogy kényelmes és sokoldalú darabokat válassz, és úgy kombináld őket, hogy a kedvenc tulajdonságaidat kiemeld. Akár homokóra, körte, alma, téglalap vagy fordított háromszög testalkattal rendelkezel, itt olyan darabokat találsz, amelyekben kényelmesen érezheted magadat és még jól is fogsz kinézni. Inspirálódásra fel!

Alma testalkat

Ha karcsúbb alsótesttel és kerek középtesttel rendelkezel, akkor te az alma testalkatúak táborát erősíted. Egy elbűvölő hétköznapi öltözékhez viselj egy romantikus A-vonalú ruhát fodros részletekkel és merész ujjakkal, amely gyönyörűen kiegyensúlyozza az alakodat. Párosítsd bokacsizmával és magassarkúval, hogy olyan outfitet kapj, ami a modern elemeket időtlenekkel ötvözi. A hétköznapi viselethez egy fekete, magas derekú, laza farmer és egy egyszerű póló tökéletes választás, amely gyönyörűen kiemeli a derekadat és a lábadat. Egy pár hegyes orrú bokacsizma hozzáadásával ez az alkalmi öltözék könnyen elegáns viseletté alakulhat. A szetted lehet bármilyen, csak nem hétköznapi - akárcsak te!

Nem vagy hétköznapi Hétköznapi stílusok minden testalkatra
Yasmin - Cute Beige Plaid Flared Look

Körte testalkat

Ha a tested legszélesebb része a csípődnél van, és a felsőtested inkább vékony, akkor te körte testalkattal rendelkezel. Az ideális hétköznapi viselet egy rövid kötött ruha, amely felhívja a figyelmet a lábaidra - egy térd fölé érő magas csizmával kombinálva pedig vizuálisan meghosszabbíthatod az alakodat, és az egész ruhának elegáns, mégis laza hatást kölcsönözhetsz. A bootcut, magas derekú farmer sem hiányozhat a ruhatáradból. Nemcsak az arányokat egyenlíti ki, de egy rövid felsővel és hegyes orrú bokacsizmával kombinálva gyönyörűen kiemeli az alakodat, és egyszerű, mégis elbűvölő outfitet varázsolhatsz. Érezd jól magad a ruháidban, és bátran mutasd meg egyediségedet!

Mies - Basic Dark Denim Look
Mies - Cozy Knit Oversized Look