Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Adidas Supercourt - letisztult dizájn vintage megjelenésben

Az Adidas Supercourt dizájnja erősen emlékeztet az 1980-as évek klasszikus teniszcipőire, és ezzel a retró megjelenéssel teljesen a trendnek megfelel. A lapos sziluettű, alacsony tetejű tornacipő szabadon hagyja a bokát, így kiváló mozgásszabadságot biztosít. A választékot a tiszta fehér szín uralja, de fekete, bézs, kék és rózsaszín modellek is elérhetők. A felső anyag a legfinomabb bőrből készült. A tipikus 3 csík, amely a német sportóriást, az Adidast világszerte híressé tette, átlósan elhelyezett perforációs lyukak formájában jelenik meg a cipő oldalán, mégis felismerhető. A lábujjhegy helyett díszvarrás keretezi a tornacipő elejét, és kígyózik végig a fűzősarkon a sarok hátsó részéig. Ez a hullámos varrás jellegzetes felületi textúrát kölcsönöz a Supercourtnak.

Adidas Supercourt - garantáltan optimális párnázás

Az Adidas Supercourt-ot laza szabadidős cipőnek tervezték, amely kényelmesen és erőfeszítés nélkül visz el bármilyen helyre. A széles szabás megakadályozza a nyomáspontokat vagy hólyagokat - még intenzív viselés után is. A külső talp gumiból készül és különböző zónákra osztott futófelületi mintázattal rendelkezik. Ez biztosítja a jó tapadást és stabilitást minden felületen. Ezzel a tornacipővel csúszós vagy nedves felületeken is biztonságban vagy. A talpbetét az Adidas Originals Ortholite technológiájával van ellátva, amely optimális párnázottságot garantál. A talpbetét poliuretán habból készült, és tökéletesen alkalmazkodik a lábfej formájához a kényelmes utazás érdekében. A lábad nem fog megizzadni, még megerőltető edzés közben sem.

Adidas Supercourt - egy igazi mindenes

Nehéz elhinni, de ez a tenisz retró stílusú tornacipő csak 2019-ben került a piacra. Ezzel a modellel a német sportóriásnak ismét sikerül a klasszikus Adidas dizájnt az erős kifejezőerővel ötvözni. És pontosan ez a letisztult dizájnnyelv teszi lehetővé, hogy az Adidas Supercourt sokféleképpen kombinálható legyen. A fehér változatok tökéletesen passzolnak egy nyári ruhához vagy egy farmerhez - sportos, fiatalos megjelenést garantálnak. A divattudatos férfiak öltönyhöz viselhetik a fekete modellt. Az Adidas Supercourt azonban leggingsszel vagy futónadrággal kombinálva találja meg igazi célját - tökéletes azok számára, akik a kényelmet részesítik előnyben.

false