Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

NIKE Air Force ipők

NIKE Air Force – egy állandó sláger majdnem 2000 változatban

A NIKE Air Force a sportos szabadidőcipő közül garancia a stílusra és a sneakerek királya. Mindenki ismeri a tornacipőt a híres swoosh-sal. A cipő, amely jóllehet majdnem minden cipőszekrényben áll. A Swoosh (magyarul: suhanás) a NIKE cipő-és sportszergyártó vállalat egyedi szimbóluma. A híres cipő időközben majdnem 2000 különböző változatban kapható - az összetéveszthetetlen dizájn teszi a NIKE Air Force-t nők, férfiak és gyerekek számára minden idők legtöbbet eladott cipőjévé.

A szabadidős cipő levegővel töltött középső talppal

A NIKE Air Force története 1982-ben kezdődött, amikor Bruce Kilgore dijázner és hajdani szobrász az Air Force 1-t megtervezte az USA-beli sportszermárkának. Eredetileg egy kosárlabdás cipő volt, amely az először akkoriban alkalmazott NIKE Air technológia révén egy teljesen más csillapításról gondoskodott. A profi kosárlabdázók a levegővel töltött középtalppal és oldalsó párnázassal rendelkező modell nélkül nemsokkal később már aligha tudták elképzelni az edzést. A sportolók nagyon lelkesek voltak, mert a cipő védte őket a felugrás nekicsapódás állandó egymásutánja során a sérülésektől és a javította a teljesítményüket a pályán. Az évtizedek során megnövekedett a kereslet az Air force 1 -t szabadidőcipőként használók körében. Erre fel a NIKE egyre újabb külsőt fejlesztett ki a kultikus cipő számára és a sneakerek rajongóit új jellemzőkkel, anyagkeverékekkel és izgalmas színekkel lelkesítette. A NIKE Air Force egyszerűen örök darab. Világszerte divattudatos emberek és trendszetterek viselték akkoriban és viselik most is. Sportolók, zenészek és ahollywoodi sztárok kombinálják az öltözetüket ezzel a sneakerrel. Magas, alacsony vagy közepes? A NIKE Air Force sok különböző változatban kapható.

Az Air Force Shadow – NIKE megújította a klasszikust

A női NIKE Air Force Shadow az ikon átdolgozása után stílusos színkombinációkban kerül forgalomba. A habanyagból álló középtalp és a rovátkolt külső talp gondoskodnak a könnyű, rugalmas és kényelmes viselési komfortérzetről. Az összetéveszthetetlen forma maradt. Az eredeti Air Force 1 -nal azonos legendás formával és a kissé nagyobbra kialakított középtalppal ez a cipő „játszik” az arányokkal, ennek ellenére mégis egy NIKE Air Force, egyszerúen összetéveszthetetlen. Az Air Force Shadow von NIKE-ot olyan rikító színekben, mint például rózsaszínben, és fehérrel párosított sárgában kapod meg. A különleges a klasszikus fűzés és a magasított egybetalp, amivel magasabbnak tűnsz és a lábaidat egy kicsit vékonyabbá teszi. A bőrből és szintetikus anyagból álló keverék kellemes érzésű a bőrön. A divatos darabot a befűzőléc, a nyelv és a összetéveszthetetlen Swoosh-dizájn kerekítik le, mindannyian kettős kivitelben.

További modellek ettől a márkától:

false