Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

NIKE Air Max 1

NIKE Air Max 1 – minden a kezdetre a Visible Air-koncepcióval

Ez a modell jelöli a legendás Air-Max-sorozat születési idejét és máig a legkedveltebbnek minősül a Nike, az USA-beli sportóriás sneaker világegyetemében. A klasszikus darab jó adag kényelemmel és stílussal győz meg, de mindenekelőtt a legendás Air-technológiával. Ez a talpban lévő nemesgázzal töltött párnából álló innovatív csillapítás rendszert a NIKE Air Max 1-gyel először 1987-ben mutatták be és szenzációnak minősült. A futótalpban lévő látható levegős egységgel rendelkező cipő forradalmasította a sneaker szubkultúrát - mindenki szeretett volna magának egyet. A haladó szellemű sportcipő a számtalan színben kapható egyedülálló dizájnnal kombinálva számtalan sneaker rajongó ízlését eltalálta és megkezdte a megállíthatatlan győzelmi menetét az egész földtekén. Nők, férfiak és gyerekek lelkesednek a kényelemért és kitűnő érzéstől a futás során a beépített ütközési védelemnek köszönhetően. Még hosszabb távolságokon sem fáradnak el a lábaid - fürgén, majdnem úgy mint mezítláb, futsz be minden célba. Napjainkban a NIKE Air Max 1 alig módosulva mutatkozik be menő retro sármmal, azonban hasznos számára néhány technológiai frissítés.

Egy igazi legenda és divatos mint korábban még soha - NIKE Air Max 1

A forgalomba hozatala után a mai kultikus cipőt először csak a sportban használták - éppen a futók lelkesedtek a teljesítményfokozódásért, amely azonnal bekövetkezett. Nem tartott sokáig, amíg a trendi sneaker a zenészek, sztárok és csillagok világát elérte és innen már nem volt messze az, hogy minden divatrajongó emellett az összetéveszthetetlen cipő mellett adta le a voksát. Az egyedülálló esztétika, amely a sarkon lévő talpban található feltűnő légpárnával párosul, egy teljesen új dolog volt. Különböző anyagokból, színekből és különleges kiadásokból származó óriási kínálatból választod ki a kedvenceidet. Legyen az akár sima-vagy velúrbőrből, metallic külsővel vagy még egyedi virágmintákkal – a választék minden kívánságot kielégít. A sneaker valódi kombinációs tehetség és a stílusos „mindenes” szimbóluma. A hétköznapi viselet részeként illik egyaránt a farmerhoz, a hosszú ujjúhoz, a leggingshez és a tunikához vagy az elegáns öltözet részeként aaz öltönyhöz.

A kiváló funkcionalitással rendelkező divatos trendcipő - NIKE Air Max 1

A külső talpban található látható légpárna mellett az EVA-ból álló habanyag-középtalp gondoskodik a még több csillapításról. Az EVA egy kaucsukhoz hasonló műanyag és hasomló tulajdonságokkal rendelkezik mint a természetes termék: alacsony súlyú, kiválóan hőálló és hideg hőmérséklet esetén strapabíró és hosszan tartó. Az Air Max 1 szára a bokáidon alacsony dizájn-ban mutatkozik be és a puha párnázottsága révén viseléskor kiváló kényelmet garantál. A profilált gumitalp minden talajon gondoskodik a jó súrlódáshoz és támogat Téged a mozgásfolyamataidban. A cipő oldalán nem lehet nem észrevenni a swoosh-t (magyarul suhanás), a legendás NIKE-lógót. Nemcsak a nők és a férfiak lelkesednek ezért a cipőért, hanem a gyerekek is szeretik. A NIKE Air Max 1-je egészen kiválóan alkalmas a járáshoz való tanuláshoz, mert a Msx Air-párnázásnak köszönhetően megengedi a lábfej puha legördítését.

További modellek ettől a márkától:

false