Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Nike React

NIKE React - egy forradalmi cipő

Hihetetlenül rugalmas, mégis stabil és érzékeny - a NIKE React habszivacs valóban egyedülálló és innovatív tulajdonságokkal rendelkezik. Az amerikai Nike sportszergyártó cég 2017 közepén mutatta be ezt az új típusú habkeveréket és forradalmasította vele a futócipő piacot. Két polimert kombinálva állítják elő: EVA és TPE. Az EVA az etilén vinil-acetát rövidítése és szintetikus kaucsuknak számít, amelyet gumiszerű állaga és az ebből eredő rugalmasság jellemez. Hő hatására a TPE, egy lágyuló elasztomer, amelyik lehűlve visszanyeri eredeti alakját. A talpszerkezetek és a kapcsolódó csillapítási rendszerek esetében a React technológia igazi innovációnak bizonyul, mivel a talp még intenzív használat után is rendkívül stabil marad. A két anyag kombinációja egy olyan talpanyagot eredményez, amely egyrészt rugalmas és puha, másrészt strapabíró és rendkívül robusztus. A Nike React hab növeli az ütésvédelmet és optimalizálja az energia-visszanyerést. Ezenkívül ez a technológia alacsony súlyával nyűgöz le. Eközben a Nike összes sport- és szabadidős cipőjében React habot használ, amely kiváló viselési kényelmet biztosít.

Egy nagyszerű futásérzet a NIKE Reactnak köszönhetően

Egy fontos modell a NIKE React Infinity Run, mivel a talpszerkezetet a speciális habbal fejlesztették ki. A szélesebb talpnak köszönhetően nagyobb stabilitás érhető el. A jellegzetes markans forma pedig támogatja a láb természetes gördülési mozgását. A vizsgálatok kimutatták, hogy a futással kapcsolatos sérülések sokszorosan csökkennek. Ha teljesen új érzést szeretnél, próbáld ki a NIKE Air Max 270 React cipőt. Kifejezetten hosszútávfutáshoz tervezték, és a futásból származó energiát átalakítja energiává, amelyet azonnal felhasználhat a következő lépés megtételéhez. A NIKE Odyssey React nem csak a talpában található React technológia, hanem az előre kialakított cipőgallér is ebből a habból készült. Ez jobb kényelmet és tökéletes illeszkedést biztosít a bokád körül. Ez a futócipő emellett mindig szárazon tartja a lábad, mivel a felsőrésze vízálló és tömített varrásokkal rendelkezik. A külső talpban található vízelvezető bevágások optimális tapadást biztosítanak csúszós felületeken is.

A technológiát számos modellnél alkalmazzák - NIKE React

A NIKE React Vision és a NIKE Legend React 2 modellek új high-tech habja is szürreális érzést teremt. Könnyedebben és ruganyosabban mozog, mint valaha. A varrat nélküli, színes hálós felsőrész használata fokozza a cipő szinte természetfeletti érzetét. Bármelyik modellt is választod - a kiváló illeszkedésű NIKE React Miller-t, a stabilizáló sarokbetéttel ellátott NIKE Epic React Flyknit-et vagy a stílusos Ghilly fűzővel ellátott NIKE React Element 55-öt - az egyedülálló NIKE React technológia előnyeit élvezheted, amely motiváló futóérzetet biztosít és minden mozdulatodat támogatja.

false