Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Nike Zoom

NIKE Zoom: a futás technológiája

A NIKE Zoom a NIKE által kifejlesztett, szabadalmaztatott és folyamatosan fejlesztett párnázási technológia, amelyet a márka különböző sportcipőiben használnak. A NIKE Zoom többek között a labdarúgó- és kosárlabdacipők számára is előnyös. A találmány azonban a legnagyobb sikereit a futás területén ünnepli. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy profi, sprinter vagy maratoni futó, városi vagy terepfutó: a NIKE Zoom cipőjével fantasztikusan könnyű, ruganyos futóérzetet tapasztalhatsz, mert a reszponzív csillapítási rendszer nemcsak elnyeli a láb ütközési energiáját, hanem vissza is adja azt a lábnak, amikor az ellöki magát a talajtól. A technológia sűrített levegős kamrákon alapul, amelyekben nagyfeszültségű szintetikus szálak vannak. Közvetlenül a lábfej földet érése után visszaáll az eredeti formájuk. A NIKE Zoom így tehermentesíti az izmokat, inakat és ízületeket, és támogatja a sebesség növelését illetve a teljesítmény javítását is.

NIKE Zoom: a kényelem és a stílus sikeres kombinációja

A NIKE Zoom cipőiben olyan élsportolók futották a legjobb időket, mint Eliud Kipchoge, a maratoni olimpiai bajnok és az 5000 méteres futás világcsúcstartója. És bár nem mindenki születik világbajnoknak, ezek a nagy teljesítményű futócipők hatékonyan támogathatják az amatőr sportolókat is futási céljaik elérésében. A NIKE Zoom modelljeinek széles választéka lehetővé teszi, hogy minden edzettségi szinthez kiválaszthassa a megfelelő sportcipőt. A kollekcióban stílusos szabadidős tornacipők is szerepelnek - például a NIKE Zoom 2k, amely futurisztikus dizájnt kapott erős színkontrasztokkal, oldalsó szárnyakkal és feltűnő talppal, anélkül, hogy a jellegzetes Zoom-komfortból engedne. A kultikus tornacipő természetesen női és férfi cipőként is kapható.

NIKE Zoom - funkcionális lábbelik ambiciózus futóknak minden távra

Vissza a “Performance-modellekhez”: A NIKE Air Zoom kollekciók egyesítik a Zoom technológia és a NIKE Air System előnyeit - az eredmény egy olyan futócipő, amely hatékonyabbá teszi az edzéseket és sikeresebbé a versenyeket. Legismertebb képviselője a NIKE Air Zoom Pegasus, amely 2020-ban ünnepli 37. születésnapját, és a NIKE Air Zoom Pegasus 37 kiadással folytatja a sikertörténetet. Az elülső lábfejben található nagyméretű Air elemet és a NIKE React habból készült, különösen könnyű középtalpat kombinálja, amely megbízható és érzékeny párnázást ígér. A lélegző hálós betétek, a tartós gumitalp és az olyan opcionális funkciók, mint a FlyEase felszerelés cipzárja, tökéletessé teszik ezt a jövőbe mutató edzőcipőt. Ha már a jövőről beszélünk, a NIKE Zoom már a futás következő dimenziójába lépett a még könnyebb és még érzékenyebb NIKE ZoomX habszivaccsal.

false