Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5


G-Star RAW: laza városi divat kedvelőinek

A holland G-Star RAW márkát 1989-ben alapította Jos van Tilburg Amsterdamban, és elsősorban fiatalok számára készít hétköznapi, mindennapos viseleteket. A márka fő profilját a speciális, kezeletlen farmeranyagból készült ruhadarabok alkotják, melyek sokszor vintage katonai ruházat által lettek inspirálva. A G-Star RAW kollekció darabjai nemcsak az általuk felhasznált farmeranyagok minősége miatt állják ki az idő próbáját, de letisztult, klasszikus szabásuk miatt is. A márka népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint hogy számos országban jelen van, és minden kontinensen megtalálhatók üzletei: nem kevesebb, mint 6500 helyen vásárolhatjuk meg a cég különleges modelljeit. A G-Star Raw a divatszakma elismerését is kivívta: kollekciója több alkalommal is szerepelt a divatvilág egyik legrangosabb eseményén, a New Yorkban megrendezett Fashion Week-en.

G-Star RAW: a környezettudatos márka széles választéka most online elérhető

A tudatos fogyasztói magatartás erősödésével a márkák egyre környezetbarátabb szemléletet alakítanak ki, hiszen a vásárlók ma már nem csupán a trendeket követik, hanem a fenntarthatóság is fontos szerepet játszik fogyasztói döntéseikben. A G-Star RAW egyike volt a környezettudatos divat úttörőinek, hiszen a márka megalapítása óta csak kezeletlen farmeranyagokat használ ruhadarabjai készítéséhez, ezzel jelentősen csökkenve a termékek ökológiai lábnyomát. A termékpalettán megtalálható fenntartható kollekciót azok is nyugodt szívvel választhatják, akik vásárláskor mérlegelik a környezetre rótt terheket is. A márka számos környezetvédelmi szervezettel együttműködik, többek között a Greenpeace-szel is, és törekszik a gyártási folyamatok teljesen átláthatóvá tételére. Nevéhez fűződik a világ legkörnyezetbarátabb farmerje, a G-Star Elwood RFTPi Jeans, melynek minden gyártási folyamatában a lehető legminimálisabbra redukálták a környezetszennyező faktorokat.

G-Star RAW webshop: laza városi divat

A G-Star RAW elsősorban farmeranyagokra specializálódott: a márka által szabadalmaztatott kezeletlen farmer vászonból készült kollekcióban szinte minden ruhadarab megtalálható, természetesen mindkét nem számára. A márka termékpalettája rendkívül sokszínű: kínálatában női és férfi és uniszex ruházati termékek egyaránt megvásárolhatók, és nemcsak nadrágok, szoknyák, női ruhák, pólók, ingek, pulóverek, de kabátok széles választékából is válogathatunk. Sőt, hogy megjelenésünk teljesen harmonikus legyen, a márka a kiegészítőkről is gondoskodik: termékei között övek, sálak, pénztárcák éppúgy fellelhetők, mint az évszaknak megfelelő lábbelik. A kollekció darabjai nemcsak a trendeket követik, hiszen klasszikus modellek éppúgy megtalálhatók kínálatában, mint a divatvilág aktuális kedvencei. Az ABOUT YOU webshopjában most otthonunk kényelméből válogathatunk a márka egymással jól kombinálható, kényelmes és fiatalos és rendkívül jó minőségű darabjaiból.