-25% EXTRA MINDEN FÉRFI VISELETRE5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
koszorúslány ruhák654

Koszorúslány ruha az ABOUT YOU kínálatából

A koszorúslányok fogalma - és most nem az aranyos kislányokról beszélünk - az Egyesült Államokból érkezett Európába, és így Magyarországra is. Ki ne látott volna amerikai filmet, amiben a menyasszony legjobb barátnői mind ugyanabban a ruhában pózolnak a menyasszony mellett? Ez a szokás lassan kishazánkban is hagyománnyá válik. Az azonban, hogy egyforma ruhát és cipőt viseljenek-e a koszorúslányok, vagy ugyanazt a ruhát különböző színekben, vagy esetleg teljesen más ruha legyen mindenkin, az a menyasszony döntése. A fehér koszorúslány ruha nem elterjedt, mert rendszerint a fehér szín a menyasszony privilégiuma és általános szokás, hogy a koszorúslány ruhák hosszúak vagy legalább térdig érnek. Ha a megállapodás megszületett nézz szét oldalunkon, hiszen a koszorúslány ruha rendelés sosem volt még ilyen egyszerű.

Tipikus koszorúslány ruha színek

Ha szétnézel kínálatunkban, észre fogod venni, hogy a pasztell színekből van a legnagyobb felhozatal. Egy barack színű koszorúslány ruha egyrészt ártatlanságot reprezentál, másrészt hagyja a menyasszonyt tündökölni és diszkréten a háttérbe vonul. Ezek a színek abszolút elegánsak is. Egy világos rózsaszín koszorúslány ruha éppúgy megfelel erre a célra. Ha egy igazán klasszikus, amerikai filmeket idéző ruhát szeretnénk, egy koszorúslány ruha barack színben lesz a legjobb választás. Arra figyelj azonban, hogy ne használj túl sok, vagy nagyon feltűnő ékszert, hiszen a menyasszonynak kell a fénypontban lennie az egész nap folyamán. Ezek a ruhák jellemzően olyan anyagból készülnek, amely szellőzik és maximális mozgásszabadságot ad, hiszen jó eséllyel órákig fogsz táncolni az este folyamán. A poliészter és a viszkóz sokat használt anyag, amely könnyű és szépen siklik mozgás közben.

Fekete koszorúslány ruha és egyéb erős színek

A fekete szín nem túl gyakori koszorús lányoknak de nem is lehetetlen. Ha minden koszorúslány feketében van, az nagyon jó kontrasztot állít az esküvői képeken, amikor csak a menyasszonyt és a koszorús lányokat fényképezik. Ha a megállapodás az volt, hogy erős színű ruhákat viseljenek a koszorúslányok akkor választhatunk kék, zöld, türkiz és bordó koszorúslány ruha közül is. Ugyanígy anyag tekintetében is lehetünk kicsit egyediek. Választhatsz tüll koszorúslány ruha, csipke, sőt még flitteres változatok közül is. Márka tekintetében megtalálod a nagy divatházak ruháit is, úgy mint az Esprit vagy az Only, de olyan márkákat is találsz, amelyek kizárólag alkalmi ruhákat készítenek, mint a TFNC. Koszorúslány ruha olcsón is a tiéd lehet, de prémium kategóriás dizájner darabokat is fogsz találni, úgy mint az Unique vagy a Hugo divatház ruháit. Ha a ruha megvan, keress hozzá illő cipőt, táskát és ékszert is a webshopunkban.