Női Zoknik352

A női zoknik hihetelenül széles választéka az ABOUT YOU-n

Zoknira mindenkinek szüksége van, legyen szó nőről, férfiról vagy gyerekről. Az egyetlen cipőfajta, ami nem kíván zoknit, a szandál. Ám az utóbbi években már szandálos és divat zoknis modellekkel is találkozhattunk a kifutón! Zoknira tehát mindig szükséged lesz. Ráadásul ezek a ruhadarabok azok, amik misztikus módon eltűnnek a mosógépben, így zokniból sose lehet túl sok a szekrényedben. Az ABOUT YOU webshopjában rengeteg féle zoknit találsz a sportos modellektől kezdve a vastag meleg zoknikon át a női titokzokniig vagy a harisnyáig. Szín és anyag szerint is tudsz nézelődni, hiszen ahány ember annyi ízlés. A zokniknak ma már nem csak funkciójuk van, hanem a divat szerves részét is képezik. Az unalmas egyszínű fekete és fehér párok mellett szerezz be pár vidám, színes vagy mintás darabot és hívd fel magadra a figyelmet!

Elegáns, sportos és trendi női zoknik

Tíz évvel ezelőtt mindenki fekete zoknira esküdött, tíz-húsz évvel azelőtt pedig a fehérre. Most a színes zoknik ideje érkezett el. Ma egy üzletember fekete bőrcipőben, fekete szövet nadág mellé simán felvehet egy piros zoknit és nem fogják kiröhögni. Sőt, ezzel hívhatja fel magára a figyelmet. Nők ezt ugyancsak megtehetik, vagy választhatnak egy aranyos rajzfilmfigurás zoknit is, ami ki-kivillan a nadrág alól. A konzervatívabb hölgyek persze választhatnak átlátszó harisnyazoknit nadrágkosztümhoz és persze ott van a női titokzokni is, amit félcipőhöz vagy edzőcipőhöz vehetsz fel. A csupasz boka szintén divat így egy fehér sneakerhez válassz fehér titokzoknit, egy fekete sportcipőhöz pedig egy feketét. Aki sporthoz keres zoknit, annak érdemes egy bevált sportmárka zokniját keresnie, mint pl. a Nike. A sportzoknik olyan anyagból készülnek, ami rugalmasabb mint az átlagos pamutzokni és elvezeti a nedvességet a bőrtől. Különösen fontos ez izzadós sportoknál, mint a futás vagy az aerobik.

Női zokni télre-nyárra

A magas szárú színes zoknik szintén nagyon trendik lettek az elmúlt években. Felvehetsz egy jogging vagy melegítő alsót úgy, hogy a szárát belehúzod a vastag zokniba. Ezzel szuperül fogsz mutatni a jóga órán vagy ha kint sétálsz az utcán. Télre érdemes egy vastag gyapjú zoknit választani. Ezek jól megtartják a lábad melegét és abszolút kényelmesek puha mivoltuknál fogva. Ha otthonra keresel zoknit és nem fogod papuccsal hordani akkor válassz egy gumírozott talpú darabot. Egy gumis női zokniban nem fogsz olyan könnyen megcsúszni otthon a padlóburkolón vagy a fapadlón. A webshopunkban a szexis harisnyák között is válogathatsz. Egy harisnya sokkal szexisebb mint egy harisnyanadrág, főleg ha rövid szoknyával viseled és néha kivillan a csipkés része.