Szoptatós melltartók97

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Szoptatós melltartók


Szoptatós melltartók - a kismamák kényelméért

A terhesség alatt és a szülést követően a tested nagy változásokon esik át. Nem csak a pocakod fog megnőni, hanem a melleid mérete is. A jól kiválasztott melltartónak most még nagyobb szerepe lesz mint a terhesség előtt volt. Mivel a mell mérete és súlya jelentősen nőni fog, most még több támaszra lesz szükséged mint előtte. Ha nem gondoskodsz megfelelő melltartóról, a melleid szövetei megnyúlhatnak, és kialakulhatnak a csíkok, vagy más szóval a stria. Ezen kívül még a hátad is megfájdulhat a hirtelen súlygyarapodástól a mellkasodon.
Az anatómiai változásokra való felkészülés mellett persze a szoptatós melltartók funkciója is kiemelkedő. Ha ilyen melltartósz hordasz, babádat diszkréten tudod szoptatni, anélkül, hogy le kéne venned az egész melltartót.

A szoptatós melltartók kiválasztása

Azt már elmagyaráztuk, hogy szoptatós melltartóra miért van szükséged. Most lássuk, hogyan kell azt kiválasztani. A szoptatás időszaka során szükséged lesz legalább 2-3 melltartóra, hogy két mosás között is mindig tiszta melltartó legyen rajtad.
Legideálisabb a szülés előtt két vagy három héttel megvásárolni a melltartót, mert ilyenkor kicsit lejjebb száll a hasad, így jól le tudod mérni a mell alatti kerületet. Fontos, hogy a kosár mérete egyel nagyobb legyen mint az általában használt méreted, mert a szülés után nagyobb és nehezebb lesz a melled. A szoptatós melltartók pántjai eleve vastagabbak, mint a normál melltartóké, de minél nagyobb a melled, annál szélesebb pántú modellt válassz. A vállpánton lévő kapocs, amivel ki tudod nyitni és be tudod zárni a kosarat, általában úgy van kialakítva, hogy egy kézzel is könnyen lehetessen zárni-nyitni. Ezek a melltartók nagyon finom anyagokból készülnek és a varrás is úgy van készítve, hogy sehol ne irritálja a bőröd. Ezen kívül nikkelmentesek is a csatjaik, hogy nehogy allergiás reakciót váltson ki a melltartó viselete.

Különféle modellek az ABOUT YOU-n

Webáruházunkban a szoptatós melltartók széles választékával várunk. Tudjuk, hogy a kényelem és a funkció mellett a melltartó kinézete is fontos és igaz ugyan, hogy minden gondolatod a babád lesz, de azért nőiességedről sem kell megfeledkezned.
Ha szivacsbetétes verziót választhatsz, ezt nyugodtan viselheted akár egy póló alá is. Nem kell attól tartanod, hogy a mellbimbód át fog látszani a felső alatt.
Ha a merevítős melltartókat kedveled, erről most sem kell lemondanod. A merevítős itt nem a megszokott fémből, hanem puha műanyagból van, hogy még véletlenül se nyomjon vagy szúrjon.
De kosár nélküli verziót is választhatsz, amit egyszerűen csak fel kell húzni. Ezt a szuper kényelmes melltartót akár éjszaka is viselheted.