További -30% MINDEN AKCIÓRA5

EXTRA30Kedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Midi szoknyák1,310

Midi szoknyák- csinosak és kényelmesek

A midi szoknyák az utóbbi idők legnépszerűbb darabjai. Elképesztően csinosak és elegánsak, vagy sportosak és lazák, ha épp úgy akarjuk. A középhosszúságú szoknyák a legkényelmesebb szoknya típus. Bárhová kényelmesen leülhetsz bennük, nem kell azon aggódnod, hogy felcsúszik, ahogy azon sem, hogy esetleg a túl hosszú szoknya beakad valamibe. A midi szoknya további előnye, hogy bármilyen testalkatod is van, ideális viselet. Lehet bármilyen az alakod, a magasságod, vagy a súlyod, egy ilyen szoknya biztosan jól fog állni rajtad. A midi szoknyák hosszúsága a mini és a maxi szoknyák között helyezkedik el és néhány centivel a térd alá nyúlik. Egy nagyon sokoldalú ruhadarabról van szó, nyugodtan lehet őket viselni a klubokban, az egyetemen, vagy akár az irodákban, munkahelyeken is.

Midi szoknya, a tökéletes választás

A midi szoknya a 2010-es években tért hosszú idő után vissza a divatba. Retro darabnak számított, ami modern stílusokkal vegyítve újra trendivé vált, a nők pedig nagy rajongással fogadták. Azonban fontos tudni azt is, hogyan kombináljuk. Főként az alacsony nőknek kell odafigyelni a viselésük módjára, mert megeshet, hogy egy ilyen szoknyában még alacsonyabbnak látszanak. A legmegfelelőbb számodra valószínűleg az a midi szoknya lesz, amelyik a magasságodnak megfelelően „közép-méretű”. Azonban fontos, hogy betartsuk az arányokat. Nem baj, ha kicsit rövidebb a szoknya, ha a térd alá ér, akkor mindenképp midi szoknya hatását kelti. Nem kell sokat gondolkodni rajta, hogy mivel is viselheted az új szoknyádat. Bármely pólóval kombinálhatod, aminek köszönhetően elegáns, laza vagy akár szexi külsőt is elérhetsz, az év bármely időszakában, bármilyen alkalomra.

Midi szoknyák – mivel viseljük őket?

Semmiféle szabály nem vonatkozik rá, de ha tippekre vagy kíváncsi, olvass nyugodtan tovább. Az első dolog, amit fontos tudni, hogy a midi szoknya akkor a legcsinosabb, ha betűrt felső résszel van viselve. Fontos tipp, hogy ha laza midi szoknyát viselsz alul, ne viselj laza felsőt. És ez fordítva is igaz. A szűk szoknyákhoz mindig jobban mutat egy laza felső. Ami a cipőt illeti, szoknyához egy magassarkú mindig jó választás, de manapság rengeteg olyan midi szoknya létezik, amelyhez nyugodtan vehetsz fel tornacipőt is. Ha a webáruházunkat választod midiszoknya vásárlásához, bárhol vásárolhatsz ruhákat és kiegészítőket – akár otthon vagy, akár épp úton, a hozzád illő ruhadarab mindig csak néhány kattintásnyira van tőled. Az ingyenes házhoz szállítás mellett ingyenes visszaküldést is biztosítunk vásárlóinknak. Ha nem passzol a termék, küldd vissza 90 napon belül, és cseréld ki egy másikra. Találd meg álmaid midiszoknyáját kínálatunkban, és válaszd az érintésmentes vagy az utánvétes fizetést!