Ugrás a fő tartalomra
02d
09h
55m
17s

Ünnepeld velünk az elmúlt 5 évet: Akár -50% EXTRA csak az APPBAN

Nem vagy hétköznapi
Farmerek minden testalkathoz

Nem vagy hétköznapi Farmerek minden testalkathoz
Farmerek minden testalkathoz1 072

Csak légy önmagad

Ünnepeljük meg az emberek sokoldalú szépségét és különlegességet! Jó érzés, ha elönt az önbizalom, és ha tudod, hogy miben érzed magad a legjobban. Hogyan segíthet, ha megismered a testalkatod? Megkönnyíti, hogy kényelmes és sokoldalú darabokra találj, amiket kombinálva kihangsúlyozhatod a kedvenc vonásaidat. Mindegy, hogy az alkatod homokóra, téglalap, fordított háromszög, körte vagy alma típusú, a lényeg, hogy megtaláld azt, ami jókedvvel tölt el, és szuperül áll. Készültünk némi inspirációval.

Alma testalkat

Ha a tested alsó része karcsúbb, míg a deréktájékod teltebb, akkor te az alma testalkatúak csoportját erősíted. Hangsúlyozd ki az alakod egy derékközépig érő egyenes szárú, bő fazonú vagy trapézszárú nadrággal – ezek csodásan kiemelik a derekad és a lábaid. Egy trapéznadrág és egy hosszú ujjú felső például egyensúlyba hozza a vállaid és a bokáid, és szuper mindennapi szett, amit könnyen izgalmasabbá tehetsz egy pár divatos, hegyes orrú csizmával. Egy cropped felsőből és egy egyenes szárú nadrágból álló összeállítás pedig csodásan kihangsúlyozza a derekad vonalát, és szuperül fogod érezni magad benne.

Yasmin - Colour Gradient Denim Look
Yasmin - Classic Bootcut Look

Körte testalkat

Ha a csípőd a tested legszélesebb része, viszont a felsőtested karcsúbb, akkor te körte testalkatú vagy. Megnyújthatod és kiegyensúlyozhatod az alakodat, ha a felsőtested hangsúlyozod ki. Extra pont, ha belebújsz egy tökéletesen illeszkedő farmerbe. Egy egyenes szárú, magas derekú fazon cropped kapucnis pulcsival, vagy egy bővebb csípőnadrág egy laza, hosszú ujjú felsővel garantáltan menőséget áraszt. A trapézstílus modernebbé teszi a szettet, a szár szélessége pedig egyensúlyba hozza az arányokat.

Mies - Light Bomber Jacket Look
Mies - Gray Longsleeve Denim Look